Έλενα Χριστοπούλου – Η σημαντική ανάρτησή της απ’ τα Κουφονήσια: “Άτομα με κινητικά προβλήματα μπορούν να κάνουν μπάνιο”

Έλενα Χριστοπούλου – Η σημαντική ανάρτησή της απ’ τα Κουφονήσια: “Άτομα με κινητικά προβλήματα μπορούν να κάνουν μπάνιο”
Έλενα Χριστοπούλου INSTAGRAM / ΕΛΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Η Έλενα Χριστοπούλου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ θετική πρωτοβουλία που πάρθηκε από τις τοπικές αρχές στα Κουφονήσια.

Στα Κουφονήσια περνά τις καλοκαιρινές της διακοπές η Έλενα Χριστοπούλου, θέλοντας να ξεφύγει για λίγες ημέρες από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης.

Το νησί αποτελεί αγαπημένο προορισμό της και επιλέγει να το επισκέπτεται αρκετά συχνά.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών της, η ίδια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια σημαντική πρωτοβουλία που πάρθηκε από τις τοπικές αρχές.

Συγκεκριμένα, η Έλενα Χριστοπούλου δημοσίευσε μια φωτογραφία από μια παραλία του νησιού, στην οποία βλέπουμε να τοποθετείται μια ειδική μπάρα για άτομα με αναπηρία, προκειμένου να έχουν πρόσβαση στη θάλασσα.

«Άτομα με κινητικά προβλήματα μπορούν πάλι από σήμερα να κάνουν μπάνιο στη θάλασσα στο Κουφονήσι» έγραψε στην ανάρτησή της η Έλενα Χριστοπούλου.

Παρακάτω η σχετική ανάρτηση

instagram / Έλενα Χριστοπούλου

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα