Έλενα Παπαρίζου: Ταρακούνησε το Άμστερνταμ με το “My Number One” – Πανικός και “Opa” στο στάδιο

Έλενα Παπαρίζου: Ταρακούνησε το Άμστερνταμ με το “My Number One” – Πανικός και “Opa” στο στάδιο
Έλενα Παπαρίζου youtube printscreen

Η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε στη σκηνή μιας... μικρής Eurovision στο Άμστερνταμ και μάγεψε το κοινό με την εμφάνισή της. Εντυπωσίασαν Antique και Στεφανία Λυμπερακάκη.

Χαμό προκάλεσε η Έλενα Παπαρίζου στη συναυλία “Het Grote Songfestivalfeest”, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (17/11) στο Άμστερνταμ, το οποίο αποτελεί ένα ετήσιο πάρτι με θέμα τη Eurovision.

Η Έλενα Παπαρίζου προσκλήθηκε από τους διοργανωτές ως νικήτρια της Eurovision 2005 και απέδειξε στους παρευρισκόμενους στην αρένα “Ziggo Dome” πως -παρόλο που πέρασαν 17 χρόνια από τη νίκη της- παραμένει το “Number One” της Ελλάδας.

Το κοινό αποθέωσε την αγαπημένη καλλιτέχνιδα, η οποία τραγούδησε το νικητήριο κομμάτι της Ελλάδας, λαμβάνοντας χειροκροτήματα και πολλά “Opa” από την αρένα.

Νωρίτερα, είχε προηγηθεί η εμφάνισή της στο πλευρό του Νίκου Παναγιωτίδη ως “Antique” με το διαχρονικό τραγούδι “Die For You” .

Στο “Het Grote Songfestivalfeest” εμφανίστηκε και η ταλαντούχα Στεφανία Λυμπερακάκη, η οποία το 2021 έφτασε στη 10η θέση της Eurovision με το “Last Dance”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα