Ελένη Χατζίδου: Κάνω μπότοξ κάθε 4 με 5 μήνες

Ελένη Χατζίδου: Κάνω μπότοξ κάθε 4 με 5 μήνες
Η Ελένη Χατζίδου στο "Καλοκαίρι μαζί στις 10"

Η πρώην παίκτρια του Survivor μιλά για την λατρεία της για τις αισθητικές παρεμβάσεις.

Στην εκπομπή “Καλοκαίρι μαζί στις 10” μίλησε η Ελένη Χατζίδου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που κάνει ώστε να διατηρεί την εμφάνισή της. Η 38χρονη τραγουδίστρια μας διαβεβαιώνει πως οι ενέσεις μπότοξ, με τις οποίες επώνυμοι και μη συνηθίζουν να ξορκίζουν τις ρυτίδες, δεν πονάνε. «Καλέ το μπότοξ δεν πονάει, σιγά. Κανονικά πρέπει να κάνει κανείς κάθε εξάμηνο, αλλά εγώ κάνω κάθε τετράμηνο, πεντάμηνο» σχολιάζει για τη συχνότητα με την οποία επισκέπτεται τον ειδικό.

Σε άλλη νέα, η τραγουδίστρια δηλώνει πως πιστεύει πολύ στο Θεό και πως έχει κάνει το κομπόδεμά της για την περίοδο όπου το τραγούδι δεν θα της αποφέρει τα αναμενόμενα. «Τελευταία ζήτησα τη βοήθειά του. […] Πιστεύω τόσο ώστε να μην ενοχλώ τον δίπλα μου, να μην σκέφτομαι άσχημα. Δηλαδή, αν το μυαλό μου σκεφτεί λίγο πονηρά, αυτοχαστουκίζομαι κιόλας» σχολιάζει.

«Έχω χρήματα στην άκρη. Έχω ανασφάλεια γιατί είναι μια δουλειά που δεν κρατάει για πάντα» σχολιάζει και προσθέτει πως εξετάζει τις επιλογές της, ώστε να επενδύσει και να αυγατίσει τις οικονομίες της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα