Ελένη Ράντου: "Με εκνευρίζει το σποτ του Σπύρου Παπαδόπουλου"

Η Ελένη Ράντου
Η Ελένη Ράντου NDP PHOTO AGENCY

Η Ελένη Ράντου δήλωσε σε συνέντευξή της πως εκνευρίζεται με όσους ωραιοποιούν την καραντίνα, ενώ έκανε αναφορά και στο σποτ του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Συνέντευξη μέσω skype παραχώρησε η Ελένη Ράντου στην εκπομπή Dot., όπου μίλησε για το πώς βιώνει την καραντίνα λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρα μας.

Η γνωστή ηθοποιός, με απόλυτη ειλικρίνεια, ανέφερε πως είναι αρκετά δύσκολος ο εγκλεισμός στο σπίτι, ενώ δήλωσε πως εκνευρίζεται με όσους προβάλλουν μια ωραιοποιημένη κατάσταση, όπου όλα κυλούν όμορφα και δημιουργικά μέσα στην καραντίνα, ενώ έκανε αναφορά και στο τηλεοπτικό σποτ του Σπύρου Παπαδόπουλου για το "Μένουμε Σπίτι".

Είπε χαρακτηριστικά:

"Ένα πράγμα που με εκνευρίζει πάρα πολύ είναι όλος αυτός ο κόσμος που βγαίνει στα media και προσπαθεί να πει τι καλά που περνάει που είναι μέσα και να δώσει έτσι κουράγιο. Αυτό είναι μια ψευτιά, κανένας δεν περνάει καλά. Εμένα δεν μου δίνει κουράγιο μια ψευτιά, ότι μένουμε μέσα και είμαστε δημιουργικοί, ότι μένουμε μέσα και είμαστε χαρούμενοι, ότι μένουμε μέσα και κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητά μας και ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας. Με εκνευρίζει αφόρητα και το σποτ του Σπύρου Παπαδόπουλου και το ότι προσπαθεί να μου πει πώς πρέπει να νιώθω. Τι να κάνω τώρα; Δεν νιώθω καλά. Προσπαθώ να το ζήσω κι αυτό και να δω πού θα με πάει".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός
SHARE:

24Media Network