Ελευθερία Ελευθερίου: Ποζάρει με το περιβόητο μαγιό του “Survivor 4”

Ελευθερία Ελευθερίου: Ποζάρει με το περιβόητο μαγιό του “Survivor 4”

Το πολυσυζητημένο μπικίνι με το οποίο διαγωνιζόταν στο "Survivor 4" φόρεσε ξανά η Ελευθερία Ελευθερίου. Η ανάρτησή στης στο Instagram.

Η Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε πολλές φορές στο επίκεντρο των συζητήσεων του “Survivor 4” για πολλούς και διάφορους λόγους. Οι τσακωμοί της με τους συμπαίκτες της, η άσχημη ψυχολογία της, η κόντρα της με τον Τζέιμς Καφετζή και η ιδιαίτερη σχέση της με τον Αλέξη Παππά, έκαναν το όνομα της γνωστής τραγουδίστριας να συζητιέται διαρκώς.

Την ίδια στιγμή, ένας ακόμη λόγος την έφερνε κάθε φορά στο προσκήνιο κι αυτός ήταν το σέξι μαγιό που φορούσε όσο βρισκόταν στο “Survivor 4”. Πρόκειται για ένα ασπρόμαυρο μπικίνι με αστέρια, το οποίο τόνιζε το καλλίγραμμο σώμα της, ενώ πολλές φορές η παίκτρια διαγωνιζόταν στον στίβο μάχης φορώντας μόνο αυτό.

Φυσικά, το συγκεκριμένο μαγιό της έγινε πολλές φορές “θέμα” στο twitter, κάτι που συνειδητοποίησε και η ίδια όταν βγήκε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Έτσι, η αγαπημένη τραγουδίστρια αποφάσισε να το φορέσει ξανά και να ποζάρει με αυτό, εκτός παιχνιδιού, για να ευχαριστήσει τους φανς και τους ακόλουθούς της στα social media.

Η Ελευθερία Ελευθερίου ανήρτησε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Επειδή μου το ζητήσατε”. Μάλιστα, έβαλε και το χάσταγκ #τελεφερικ, που είχε γίνει viral στο πάρτυ της ένωσης, όταν ένας Τούρκος παίκτης μπέρδεψε το όνομά της.

Ελευθερία Ελευθερίου: Η ανάρτησή της στο Instagram

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα