Έλιοτ Πέιτζ: Αξιοθαύμαστο “κύμα” υποστήριξης μετά το coming out ως τρανς

Έλιοτ Πέιτζ: Αξιοθαύμαστο “κύμα” υποστήριξης μετά το coming out ως τρανς
Έλιοτ Πέιτζ youtube printscreen

Ο Έλιοτ Πέιτζ, πρώην Έλεν, δέχτηκε πλήθος θετικών μηνυμάτων, μετά την αποκάλυψή του ότι είναι ένας τρανς άνδρας. Μεταξύ των υποστηρικτών του η Miley Cyrus, η Mia Farrow και η Natalie Portman.

Μετά το coming out του δημοφιλούς ηθοποιού Έλιοτ Πέιτζ, πρώην Έλεν, ως τρανς την Τρίτη (1/12), αρκετές ήταν οι αντιδράσεις διασημοτήτων και όχι μόνο, οι οποίοι “πλημμύρισαν” τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υποστηρίζοντας την επιλογή του.

Ο Πέιτζ, ο οποίος το 2014 είχε κάνει coming out ως μέλος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, ανακοίνωσε μέσω επιστολής που μοιράστηκε σε Twitter και Instagram ότι πλέον θα αποκαλείται με τις αντωνυμίες αυτός / αυτοί.

“Γεια σας φίλοι μου, θέλω να μοιραστώ μαζί σας ότι είμαι τρανς οι αντωνυμίες μου είναι αυτός / αυτοί και το όνομά μου είναι Έλιοτ. Χαίρομαι που το γράφω αυτό. Πού βρίσκομαι εδώ. Πού έχω φτάσει σε αυτό το σημείο στη ζωή μου”, ξεκινάει η ανάρτηση που κοινοποίησε ο ηθοποιός, μέσω της οποίας ανακοίνωνε την απόφασή του να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή, αλλά και στην καριέρα του.

“Αισθάνομαι να ξεχυλίζω από ευγνωμοσύνη για τους υπέροχους ανθρώπους που έχω δίπλα μου και που με υποστηρίζουν σε αυτό το ταξίδι. Δεν μπορώ παρά να ξεκινήσω εκφράζοντας πόσο μοναδικό είναι επιτέλους να αγαπάς αυτό που πραγματικά είσαι. Έχω εμπνευστεί τόσο από την τρανς κοινότητα. Σας ευχαριστούμε για το θάρρος σας, τη γενναιοδωρία σας και που εργάζεστε ασταμάτητα για να κάνετε αυτόν τον κόσμο ένα πιο συμπονετικό μέρος. Θα προσφέρω όσο μπορώ και θα συνεχίσω να προσπαθώ για μια πιο στοργική και ισότιμη κοινωνία”, έγραψε.

“Ακόμα ζητώ από εσάς λίγη υπομονή. Η χαρά μου είναι αληθινή, όμως είναι και εύθραυστη. Η αλήθεια είναι πως, παρά το γεγονός ότι αισθάνομαι αληθινή χαρά αυτή τη στιγμή και γνωρίζοντας πόσο προνομιούχος είμαι, παράλληλα φοβάμαι. Φοβάμαι την αδιακρισία, το μίσος, τα αστειάκια και τη βία. Για να είμαι ξεκάθαρος, δεν προσπαθώ να μετριάσω μία στιγμή ευτυχίας και γιορτής για εμένα, αλλά θέλω να μοιραστώ ολόκληρη την εικόνα”, ανέφερε η ανακοίνωση.

Το coming out του Έλιοτ σχολίασε άμεσα η παραγωγή της σειράς Umbrella Academy. “Είμαστε τόσο υπερήφανοι για τον ηρωά μας. Σε αγαπάμε Έλιοτ!”.

Οι θετικές αντιδράσεις, ωστόσο, δεν σταμάτησαν εκεί.

Η Raquel Willis, ακτιβίστρια τρανς δικαιωμάτων και συγγραφέας είχε μια συγκινητική αλληλεπίδραση με τον Πέιτζ. “Η καρδιά σου ήταν πάντα μεγάλη και χρησιμοποιούσες την πλατφόρμα σου για να εμφανιστείς για ολόκληρη την κοινότητα εδώ και χρόνια. Ευχαριστώ για το δώρο της αλήθειας σου”, είπε η Willis σε απάντηση στο tweet του Πέιτζ, ο οποίος απάντησε στη Willis, γράφοντας, “Σας ευχαριστώ πολύ! Είμαι τόσο εμπνευσμένος από εσάς.”

Η Άννα Κέντρικ, δημοφιλής Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια έγραψε πως αυτό το coming out ήταν μια γενναία κίνηση σε μια σκοτεινή εποχή. “Τα λόγια του Έλιοτ Πέιτζ είναι τόσο όμορφα και μου θυμίζουν ότι μπορούμε όλοι να είμαστε γενναίοι και χαρούμενοι, ακόμα και όταν τα πράγματα είναι τρομακτικά. Και φέτος ειδικά, αυτή η υπενθύμιση είναι ΔΩΡΟ”, έγραψε.

Στη συνέχεια, η δημοφιλής ηθοποιός και τραγουδίστρια Μία Φάροου έγραψε στο Twitter, “Σας εύχομαι κάθε ευλογία και ευτυχία καθώς ξεκινάτε τη νέα σας περιπέτεια αγαπητή Έλιοτ. Πόσο υπέροχα!”.

Η ηθοποιός, κωμικός και συγγραφέας Νατάσα Ρότγουελ έδειξε την υποστήριξή της γράφοντας: “Καλημέρα στον Έλιοτ και μόνο στον Έλιοτ.”

Τα υποστηρικτικά σχόλια ήταν αμέτρητα και στο Instagram, με το ποστ του Έλιοτ που κάνει coming out να λαμβάνει μέχρι αυτή την ώρα πάνω από 2,2 εκατ. likes και εκατοντάδες χιλιάδες σχόλια. Μεταξύ αυτών υπήρξαν και σχόλια γνωστών καλλιτεχνών, που θέλησαν να ενδυναμώσουν τον ηθοποιό.

Η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός Miley Cyrus υποστήριξε σε σχόλιο το coming out του συναδέλφου της.

Miley Cyrus

Η δημοφιλής ηθοποιός, μοντέλο και μέλος της τρανς κοινότητας Indya Moore έστειλε μήνυμα αγάπης στον Έλιοτ.

Indya Moore

Η γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός, Τζούλιαν Μουρ εξέφρασε τη χαρά της και την αγάπη της στον ηθοποιό.

Τζούλιαν Μουρ 

Και η βραβευμένη με Όσκαρ, Νάταλι Πόρτμαν άφησε μήνυμα αγάπης!

Νάταλι Πόρτμαντ

Τέλος, ανάμεσα στα υποστηρικτικά σχόλια, βρέθηκε και αυτό της Emmy Raver-Lampman, συμπρωταγωνίστριας του Έλιοτ στο “Umbrella Academy”. Σ’ αγαπώ τόσο πολύ”, έγραψε.

Emmy Raver-Lampman

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα