Ελισάβετ Μουτάφη: Η πρώην σύντροφος του Γιώργου Κιμούλη στο πλευρό της Ζέτας Δούκα

Ελισάβετ Μουτάφη: Η πρώην σύντροφος του Γιώργου Κιμούλη στο πλευρό της Ζέτας Δούκα
Ελισάβετ Μουτάφη και Γιώργος Κιμούλης PAPADAKIS PRESS

Ξεκάθαρη θέση υπέρ της Ζέτας Δούκα παίρνει η ηθοποιός Ελισάβετ Μουτάφη. Την ίδια ώρα, η ηθοποιός Τζένη Ιωακειμίδου υποστηρίζει ότι ο Γιώργος Κιμούλης "έχει κακοποιήσει πολλές ψυχές" στο παρελθόν.

Η Ελισάβετ Μουτάφη θέλησε να πάρει θέση στην υπόθεση που ξεκίνησε όταν η Ζέτα Ζούκα κατήγγειλε τον Γιώργο Κιμούλη για βίαιη και κακοποιητική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια συνεργασίας τους.

Από τη μέρα εκείνη, ένα “κύμα” καταγγελιών εχει προκληθεί, καθώς αρκετοί καλλιτέχνες, μεταξύ αυτών η Κατερίνα Γερονικολού και η Ευδοκία Ρουμελιώτη, έσπευσαν να υποστηρίξουν την ηθοποιό.

Ξεκάθαρη θέση στο ζήτημα πήρε και η ηθοποιός Ελισάβετ Μουτάφη, η οποία στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη.

“Ανοιχτά και ονομαστικά…εύγε Ζέτα Δούκα και όποιος δεν μπορεί να συμβιώσει ή συνεργαστεί με σεβασμό, ήθος και αξιοπρέπεια στον άλλον, να πάει σπίτι του ή να ζητήσει βοήθεια..”, έγραψε η Ελισάβετ Μουτάφη.

Την ίδια ώρα, η ηθοποιός Τζένη Ιωακειμίδου σε ανάρτησή της αναφέρθηκε στην συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη με αφορμή το ζήτημα, υποστηρίζοντας ότι “ο ηθοποιός έχει κακοποιήσει πολλές ψυχές και καλά θα κάνει να ζητήσει τη βοήθεια ειδικού.”

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα