Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Σοκαριστικό να μεγαλώνεις με δύο μαμάδες - Ο παππούς μου είχε εννιά γυναίκες

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Σοκαριστικό να μεγαλώνεις με δύο μαμάδες - Ο παππούς μου είχε εννιά γυναίκες
ANT1 TV

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε για την εμπειρία της να μεγαλώνει με δύο μαμάδες, οι οποίες ήταν ταυτόχρονα παντρεμένες με τον πατέρα της, πρακτική που συνηθίζεται στην Νιγηρία, όπως εξήγησε.

Καλεσμένη στο The 2Night Show η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε για την διευρυμένη οικογένειά της, για τα παιδικά της χρόνια και το βίωμα του να μεγαλώνει με δύο μαμάδες, οι οποίες ήταν ταυτόχρονα παντρεμένες με τον πατέρα της.

"Ήταν δύσκολες οι συνθήκες τότε και μεγάλωσα με δύο μαμάδες γιατί ο πατέρας μου έκανε δύο γάμους κι οι δύο μαμάδες έμεναν μαζί. Επιτρέπεται αυτό στη Νιγηρία να έχεις πολλές γυναίκες. Ο παππούς μου είχε εννέα γυναίκες. Έχω όμορφες αναμνήσεις από τους γονείς μου γιατί μας μεγάλωσαν με ήθος κι αξιοπρέπεια. Είναι σοκαριστικό να μεγαλώνεις με δύο μαμάδες γιατί όταν ερχόταν ο μπαμπάς μου κι ήμασταν και τα έξι αδέρφια, ήταν περίεργο με την μαμά μου να είναι από την μία μεριά και την μητριά μου από την άλλη".

"Όταν πέθανε ο μπαμπάς μου, οι δύο γυναίκες χωρίστηκαν κι η μητριά μου είναι στην Ισπανία. Δεν έχω επικοινωνία μαζί της γιατί δεν την συμπάθησα πολύ. Ήταν σαν να είχε επέμβει στον γάμο των γονιών μου".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Celebrities, The 2Night Show
SHARE:

24Media Network