Η Ελπίδα μας συστήνει την κόρη της και μιλά για το πρόβλημα υγείας της

Η Ελπίδα μας συστήνει την κόρη της και μιλά για το πρόβλημα υγείας της

Η γνωστή τραγουδίστρια Ελπίδα σε μια κοινή συνέντευξη με την κόρη της Ήρα. Μιλά για την εμπειρία της στη Eurovision, τη σχέση με τον άντρα της, αλλά και το πρόβλημα υγείας της.

Η Ελπίδα και η κόρη της Ήρα Κατσαντώνη μίλησαν μαζί στο Πρωινό για τη ζωή τους, το λόγο που αποφάσισε η δημοφιλής τραγουδίστρια να απομακρυνθεί από τα μουσικά δρώμενα, αλλά και για την εμπειρία της στη Eurovision.

Η κόρη της, Ήρα, η οποία δεν ασχολήθηκε με το τραγούδι και τον καλλιτεχνικό χώρο, μίλησε για τη μητέρα της,

“Δεν μπορώ να καταλάβω πώς την βλέπει ο κόσμος απ’ έξω, γιατί εγώ την έχω συνηθίσει σαν μαμά μου. Είναι μια κανονική μαμά. Στο σχολείο όταν μάθαιναν ότι η μητέρα μου ήταν η Ελπίδα, με αντιμετώπιζαν πολύ διαφορετικά.”

Η Ήρα αποκάλυψε ότι συνήθως ο λόγος που μαλώνουν είναι το υγιεινό φαγητό, ενώ η Ελπίδα εξομολογήθηκε το πρόβλημα υγείας της:

“Έχω θυρεοειδή και παραθυρεοειδή, παίρνω 9 φάρμακα την ημέρα. Έχω προσπαθήσει να κάνω διατροφή και σε έξι μήνες έχασα ένα κιλό, δεν άξιζε!”

Μιλώντας για την απόσυρσή της από το τραγούδι, η Ελπίδα είπε:

“Όταν απέκτησα την οικογένεια, άφησα την καριέρα για 20 χρόνια, ενσυνείδητα. Είπα σταματάω. Δε μου άρεσε η καλλιτεχνική ατμόσφαιρα που υπήρχε εκείνη την εποχή. Ήταν μια εποχή περίεργη. Δεν μπορούσα να κάνω υποχωρήσεις και παραχωρήσεις! Εγώ πάντα δούλευα με τον κόσμο, ο κόσμος με αγαπούσε! Για να προχωρήσεις εκείνη την περίοδο έπρεπε να είσαι συνέχεια έξω, βαμμένη και στημένη. Υπήρχε ένα δήθεν! Δεν μου πήγαινε, τι να κάνω.”

Επίσης, η αγαπητή τραγουδίστρια μίλησε για τη σχέση της με τον άντρα της, αλλά και για την εμπειρία της από τη Eurovision τώρα, που είχε πάει στο Ισραήλ, και τότε, που είχε συμμετάσχει:

“Με τον άντρα μου είμαστε κοντά 50 χρόνια μαζί, με στήριζε πάρα πολύ σε αυτό που έκανα. Ο άντρας μου με διεκδίκησε! Μου λέγανε όλοι ότι ήμουν κουκλάρα. Δεν είχα συνείδηση τότε ότι είχα ωραία φωνή και ότι ήμουν ωραία κοπέλα. Πήγαμε στο Ισραήλ για τη Eurovision, βγαίναμε στο δρόμο και με αναγνώριζαν, δεν μπορούσα να το πιστέψω, μου έκανε τρελή εντύπωση! Όταν είχα πάει στη Eurovision σκεφτόμουν ότι είχα πολλά κιλά στην πλάτη μου γιατί αντιπροσώπευα την Ελλάδα, ήμασταν φανατικοί με αυτό! Είχα άγχος γιατί είχαμε ζωντανή ορχήστρα τότε. Τώρα πολλά μπορούν να διορθωθούν. Εκτός από την Μαντόνα, δεν είχαμε κανένα φάλτσο!”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα