Eurobasket 2022: Η Ρούλα Κορομηλά “τρόλαρε” τον Σρούντερ για τον αποκλεισμό της Γερμανίας

Eurobasket 2022: Η Ρούλα Κορομηλά “τρόλαρε” τον Σρούντερ για τον αποκλεισμό της Γερμανίας
Ρούλα Κορομηλά PAPADAKIS PRESS

Το δικό της σχόλιο για την ήττα της Γερμανίας από την Ισπανία στο Eurobasket, έκανε η γνωστή παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά.

Γερμανία και Ισπανία έδωσαν μεγάλη μάχη το βράδυ της Παρασκευής (16/9) στη Mercedes-Benz Arena, με τους Ισπανούς τελικά να παίρνουν την νίκη (96-91) και την πρόκριση στον τελικό της Κυριακής (18/9)

Πολλοί Έλληνες χάρηκαν με την ήττα της Γερμανίας από την Ισπανία, καθώς οι Γερμανοί ήταν εκείνοι που απέκλισαν την Εθνική Ελλάδας στον προημιτελικό.

Ο σταρ της Γερμανίας, Ντένις Σρούντερ παρόλο που πέτυχε 30 πόντους απέναντι στην Ισπανία, δεν θα συνεχίσει στο Eurobasket και πολλοί χάρηκαν με την είδηση, ιδιαίτερα μετά την χειρονομία που είχε κάνει προς τον ελληνικό πάγκο.

Ανάμεσα σε εκείνους που σχολίασαν την ήττα της Γερμανίας ήταν και η παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά, η οποία έκανε μια σχετική ανάρτηση στο Twitter.

«Σρέντερ μου, να θυμάσαι πάντα πως γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Συγνώμη αλλά χάρηκα για την νίκη της Ισπανίας», έγραψε η γνωστή παρουσιάστρια στο Twitter.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα