Eurovision: Τα συγκινητικά λόγια της Έλενας Παπαρίζου στην Στεφανία Λυμπερακάκη

Eurovision: Τα συγκινητικά λόγια της Έλενας Παπαρίζου στην Στεφανία Λυμπερακάκη
Η Έλενα Παπαρίζου συναντήθηκε με την Στεφανία Λυμπερακάκη instagram @helenapaparizouofficial

"Καλή τύχη, Στεφανία. Τα καλύτερα σε εσένα και στην υπέροχη ομάδα σου", έγραψε η Έλενα Παπαρίζου. Δείτε τις φωτογραφίες της συνάντησης.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 18/3 η Στεφανία Λυμπερακάκη, η οποία θα είναι η εκπρόσωπος της Ελλάδας για τον διαγωνισμό μουσικής της Eurovision του 2021 συναντήθηκε με την την “Number One” Έλενα Παπαρίζου.

Η συνάντηση έλαβε χώρα στο στούντιο του Δημήτρη Κοντόπουλου, σύνθετη του “Last Dance”, του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision στο Ρότερνταμ.

Να σημειωθεί ότι το “Last Dance” έχει ήδη σκαρφαλώσει στα iTunes charts 15 χώρων της Ευρώπης, μεταξύ άλλων της Ισπανίας, Σουηδίας, Νορβηγίας, Ολλανδίας, Αγγλίας, ενώ τα σχόλια των ξένων eurofans είναι ιδιαίτερα θετικά.

“Καλή τύχη, Στεφανία. Τα καλύτερα σε εσένα και στην υπέροχη ομάδα σου”, έγραψε στο Instagram η η νικήτρια του διαγωνισμού του 2005 Έλενα Παπαρίζου, αναρτώντας μια φωτογραφία αγκαλιά με τη φετινή μας εκπρόσωπο.

Eurovision 2021 ενωμένοι Έλληνες”, έγραψε από την άλλη ο Δημήτρης Κοντόπουλος, αναρτώντας μια φωτογραφία με τον ίδιο, την Έλενα Παπαρίζου, τη Στεφανία, αλλά και τον Φωκά Ευαγγελινό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα