Lady Gaga: “Να είστε ευγενικοί αλλιώς να πάτε να γα…τε!”

Lady Gaga: “Να είστε ευγενικοί αλλιώς να πάτε να γα…τε!”

Σε πρόσφατη εμφάνισή της στο Λας Βέγκας και λίγο πριν τραγουδήσει το Shallow - το ντουέτο της με τον Cooper - συνέβη ένα περιστατικό, που φάνηκε, όμως, αλλιώς προς τα έξω.

Διαφορετικούς δρόμους θα τραβήξουν ο Bradley Cooper και η Irina Shayk και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω στη LadyGaga, αφού πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ή υποστηρίζουν πως η Λαίδη έπαιξε τον ρόλο της στον χωρισμό τους.

Ήδη από την συνεργασία τους στην ταινία A Star is Born όπου υποδύονταν το ζευγάρι και έπειτα από τη σύμπραξή τους επί σκηνής τη βραδιά των Όσκαρ οι φήμες για “εμπλοκή” της Gaga ήταν έντονες.

Σε πρόσφατη εμφάνισή της στο Λας Βέγκας και λίγο πριν τραγουδήσει το Shallow – το ντουέτο της με τον Cooper – συνέβη ένα αστείο – θα μπορούσε να πει κανείς – περιστατικό, που φάνηκε, όμως, αλλιώς προς τα έξω.

Lady Gaga: Να είστε ευγενικοί

Θεατής: Πού είναι ο Bradley;

Lady Gaga: Να είστε ευγενικοί αλλιώς να πάτε να γα…τε!

Η Lady Gaga μιλούσε λίγο νωρίτερα για τα ίσα δικαιώματα των γκέι και των στρέιτ, για τον σεβασμό και την αγάπη. Έτσι, η γεμάτη εκνευρισμό φράση της πήγαινε σε όλους εκείνους που δεν μπορούν να αντιληφθούν τα παραπάνω και όχι στον θεατή που ζητούσε να μάθει πού είναι ο Bradley.

Εκτός, βέβαια, εάν η pop star έχει κουραστεί με τις συνεχείς φήμες που της χρεώνουν και ξέσπασε εκείνη τη στιγμή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα