Έξαλλος ο Δάντης με τα επικριτικά μηνύματα για την Ασημίνα

Έξαλλος ο Δάντης με τα επικριτικά μηνύματα για την Ασημίνα
Χρήστος Δάντης - Ασημίνα Χατζηανδρέου PAPADAKIS PRESS / GLOMEX

Κάποιοι χρήστες του instagram φαίνεται πως κατάφεραν να βγάλουν τον Δάντη εκτός εαυτού με μηνύματα προσβλητικού περιεχομένου που του έστειλαν αναφορικά με την αγαπημένη του Ασημίνα.

Ο Χρήστος Δάντης δεν δίστασε να βάλει στη θέση τους όσους προσπάθησαν να προσβάλλουν ενώπιόν του την αγαπημένη Ασημίνα. Ο τραγουδιστής φέρεται να ενοχλήθηκε ιδιαίτερα με τα επικριτικά μηνύματα που έλαβε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram τόσο που δεν δίστασε να δώσει και μια δημόσια απάντηση σε καθένα ξεχωριστά.

“Ωραία η κόρη σου” φαίνεται να έγραψε ένας χρήστης με τον καλλιτέχνη να απαντά “Με λένε … και ενοχλώ κόσμο που δεν γνωρίζω. Report και ban γιατί είμαι ασόβαρος”.

Ένα άλλο μήνυμα ανέφερε “Ρε Δάντη τι της βρήκες αλήθεια;” με εκείνον να διατείνεται “Να σου πω. Αυτό που δεν έχεις εσύ και γι’ αυτό δεν θα ήμουν ποτέ μαζί σου”.

Ενώ ένας τρίτος χρήστης που απεφάνθη πως η παίκτρια του survivor δεν κάνει καλό στην εικόνα του έλαβε την εξής απάντηση: “Σε έχει πειράξει η μαλ… στο χέρι και γράφει ό,τι του έρχεται”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα