Ευγενία Δημητροπούλου: Έγινε μητέρα μέσω υιοθεσίας – Το συγκινητικό μήνυμα από τη Σιέρα Λεόνε

Ευγενία Δημητροπούλου: Έγινε μητέρα μέσω υιοθεσίας – Το συγκινητικό μήνυμα από τη Σιέρα Λεόνε
Η Ευγενία Δημητροπούλου

Κρατώντας στην αγκαλιά της την κόρη της, η Ευγενία Δημητροπούλου μοιράστηκε την πιο τρυφερή φωτογραφία της στα social media και μάς σύστησε τη μικρή Εύα.

Μητέρα για πρώτη φορά, μέσω της διαδικασίας της υιοθεσίας, έγινε η ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου, σκορπίζοντας χαμόγελα στους διαδικτυακούς και όχι μόνο φίλους της.

Η ηθοποιός, η οποία πριν μερικούς μήνες και κάτω από άκρα μυστικότητα ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Στέλιο Βλατάκη, υιοθέτησε ένα κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε, τη μικρή Εύα, με την οποία έβγαλε και την πρώτη φωτογραφία την οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, πρόσφατα σε συνέντευξή της η ίδια μίλησε ανοιχτά για την υιοθεσία, λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα μπορούσε να αποτελεί και την πρώτη της επιλογή για να γίνει μητέρα, καθώς όπως εξήγησε “για μένα δεν υπάρχει διαφορά στο γεννάω ένα παιδί ή υιοθετώ ένα παιδί”.

Έτσι, το απόγευμα του Σαββάτου, το Instagram της Ευγενίας Δημητροπούλου γέμισε με θερμές ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι έσπευσαν να συγχαρούν την ηθοποιό για αυτή της την κίνηση, ανάμεσά τους και αρκετοί διάσημοι Έλληνες, όπως η Μαρία Ναυπλιώτου, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Κωστής Μαραβέγιας, η Μυρτώ Κοντοβά και η Νάντια Μπουλέ.

Παναγία μου σε ευχαριστώ! Εδώ και λίγες μέρες κρατάω στην αγκαλιά μου ό,τι ονειρεύτηκα,ευχήθηκα και προσευχήθηκα, την κόρη μας! Μπορεί να γεννήθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά υπήρχε όμως πάντα μέσα στις καρδιές μας! Εύα μου, καλωσόρισες να μας ζήσεις!“, έγραψε η ίδια χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα