Φαίη Σκορδά: Ο κορονοϊός, το διαζύγιο με τον Λιάγκα και τα δάκρυα για τη νονά της

Φαίη Σκορδά: Ο κορονοϊός, το διαζύγιο με τον Λιάγκα και τα δάκρυα για τη νονά της
Η Φαίη Σκορδά στο "Ενώπιος Ενωπίω" Glomex

Για το θετικό τεστ κορονοϊού, τον χωρισμό της με τον Γιώργο Λιάγκα, τα παιδιά της και τη νέα αρχή με τον Νίκο Ηλιόπουλο, μίλησε η γνωστή παρουσιάστρια στο "Ενώπιος Ενωπίω".

Καλεσμένη στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” στον ΑΝΤ1 βρέθηκε η Φαίη Σκορδά το βράδυ της Δευτέρας (28/09), παραχωρώντας μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Νίκο Χατζηνικολάου και μιλώντας, μεταξύ άλλων, για το σοκ της όταν έμαθε πως ήταν θετική στον κορονοϊό, για τον χωρισμό της με τον Γιώργο Λιάγκα και τη νέα αρχή στη ζωή της με τον Νίκο Ηλιόπουλο.

Ο κορονοϊός και το σοκ

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τον κορονοϊό και για την περίοδο που διαγνώστηκε θετική, αναφέροντας πως το κύριο σύμπτωμά της ήταν η κόπωση και ότι τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Από φόβο, άγχος και επειδή ήθελα να ξέρω, έκανα το τεστ για τον κορονοϊό. Τώρα έχω αντισώματα, στο δεύτερο τεστ που βγήκε θετικό, αλλά εξακολουθώ να τηρώ όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Κανένας δεν μπορεί να μου πει πως 100% δεν θα το ξανακολήσσω. Όταν το έμαθα είχα σοκαριστεί. Σοκαρίστηκα. Ήμουν στον καναπέ και είχα στο μυαλό μου πως πρέπει να ενημερώσω τον κόσμο που είχα έρθει σε επαφή, πώς θα τους το πω και πώς θα το πω στα παιδιά μου”, δήλωσε η Φαίη Σκορδά.

Ο χωρισμός με τον Λιάγκα και η νέα αρχή

Για τον γάμο και το διαζύγιό της με τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε η γνωστή παρουσιάστρια, αναφέροντας πως δεν ήταν καθόλου εύκολη η απόφαση να χωρίσουν. Με απόλυτη ειλικρίνεια, η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στη σχέση τους, λέγοντας:

“Για μένα δεν έχει αλλάξει η αξία της οικογένειας. Σίγουρα δεν ήθελα να χωρίσω. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, δεν το ήθελα και δεν το θεώρησα ποτέ απλό να χωρίσουμε με τον Γιώργο. Δεν το ήθελα καθόλου. Για να το πάρουμε απόφαση, σημαίνει ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Είμαστε σε κάποια σημαντικά σημεία διαφορετικοί. Όπως και να είναι, όμως, είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και είναι οικογένεια. Δεν το πιστεύω πως η καθημερινή μας συνεργασία έπαιξε ρόλο στον χωρισμό. Θα ήταν μια εύκολη απάντηση να δώσω στον εαυτό μου αυτή και δεν θα το κάνω. Επίσης, δεν υπάρχει καλό ή κακό. Είναι τελείως διαφορετικός ο τρόπος που βλέπαμε κάποια πράγματα. Εγώ έβλεπα το άσπρο και εκείνος έβλεπε το μαύρο. Στην αρχή του διαζυγίου υπάρχει πάντα έντονος ηλεκτρισμός μα στην πορεία φεύγει. Το ότι είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου, το σέβομαι”.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη νέα της σχέση και την καινούργια αρχή που έχει κάνει στη ζωή της με τον Νίκο Ηλιόπουλο, αναφέροντας: “Δεν θα έβγαινε κάτι προς τα έξω εάν δεν είχε προοπτική. Για να το επιτρέψω να γίνει, να βγει προς τα έξω, σημαίνει πολλά”. Όσο για το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου ή ενός ακόμη παιδιού, είπε: “Λατρεύω τα παιδιά, αλλά δεν ξέρω πως θα ακουστεί τώρα… Για μένα το πιο σημαντικό είναι ο Γιάννης και ο Δημήτρης, σε αυτή τη φάση. Μέσα μου για να είμαι ειλικρινής, επειδή εξαιτίας του διαζυγίου που πήραμε με τον Γιώργο δυσκολέψαμε τα παιδιά μας, δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να τα φέρω σε δύσκολη θέση. Όλα θέλω να έρθουν χωρίς αναταράξεις”.

Η συγκίνηση για τη νονά της

Μια έκπληξη επιφύλασσε ο Νίκος Χατζηνικολάου στη Φαίη Σκορδά, προβάλλοντας ένα βίντεο με δηλώσεις τη νονά της, το οποίο την έκανε να “λυγίσει”.

“Συγγνώμη… Όχι, συγγνώμη… Ακουμπήσατε την πιο ευαίσθητη χορδή μου. Για μένα είναι η νονά μου, με λένε Σοφία και έχω πάρει το όνομα της. Είναι θεία μου, γιατί είναι η αδελφή της γιαγιάς μου. Με ξεγέννησε, γιατί υπήρχε μια δυσκολία στον τοκετό και έχω πάρει τον δρόμο της. Για μένα είναι αγία αυτή η γυναίκα. Δεν έχει παντρευτεί ποτέ, δεν έχει κάνει δική της οικογένεια και πάντα θέλει να δίνει. Όλη της η ζωή είναι αφιερωμένη στο να δίνει”, δήλωσε η Φαίη Σκορδά με δάκρυα στα μάτια.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα