Φιλιππίδης: Δάκρυσε από συγκίνηση – Ο Θηβαίος, ο Μπέζος και ο γιος του

Φιλιππίδης: Δάκρυσε από συγκίνηση – Ο Θηβαίος, ο Μπέζος και ο γιος του

Ο Πέτρος Φιλιππίδης "λύγισε" στον αέρα του "Ενώπιος Ενωπίω" ακούγοντας τα λόγια του Χρήστου Θηβαίου. Τι είπε για τα επικριτικά σχόλια και τις δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου.

Πρώτος καλεσμένος για το 2021 στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” του ΑΝΤ1 ήταν ο Πέτρος Φιλιππίδης το βράδυ της Δευτέρας (04/1), ο οποίος μίλησε για τον γιο του, τους φίλους του και την τέχνη του, ενώ δάκρυσε από συγκίνηση.

Μιλώντας για τον γιο του και το γεγονός ότι ακολουθεί το επάγγελμα του πατέρα του, ο γνωστός ηθοποιός είπε: Ο γιος μου ξέρει τι πρέπει να κάνει. Είναι ώριμος. Όταν με ρώτησε τη γνώμη μου για την υποκριτική, του είπα “με κάνεις ευτυχισμένο” και το είπα γιατί ξέρω ότι είναι ταλαντούχος. Τελείωσε τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου και έχω αγωνία να ανοίξουν τα θέατρα για να τον δω να παίζει. Είναι καλλιεργημένο παιδί, αγαπάει τα ζώα και μένει μόνος του από 19 χρονών. Θα ήθελα να τον δω ευτυχισμένο, να τον δω να παίζει αλλά και να παίξουμε μαζί. Μου κάνει κριτική αλλά είναι σωστός και μου λέει και λεπτομέρειες”.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αναφέρθηκε, επίσης, στο γεγονός ότι τα media τον βάζουν στο ίδιο “τσουβάλι” με τον Γιάννη Μπέζο, όταν ο συνάδελφός του κάνει κάποια δήλωση. “Τα media αρχικά με συμπαθούσαν πολύ. Την μια ημέρα σε έχουν Θεό και την άλλη λένε γιατί το έκανε αυτό; Λέγεται και κάτι άλλο, όταν λέει κάτι ο Γιάννης Μπέζος εγώ μπορεί να μην συμμετέχω αλλά μπαίνω κι εγώ μέσα. Είπανε αυτό… Τρώω κι εγώ λίγο ξύλο”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος δε στη δήλωση που είχε κάνει παλαιότερα, ότι είναι καλός ηθοποιός, είπε: “Υπάρχει μία νέα οπτική στα πράγματα που λέει δεν πρέπει να μιλάς για τον εαυτό σου περί ευγένειας. Δεν θεωρώ κακό να λέει κάποιος ότι κάνει καλά την δουλειά του. Φτάνει να το αποδεικνύει”.

Για τον αγαπημένο ηθοποιό μίλησαν διάφοροι φίλοι του, με τον Χρήστο Θηβαίο να ξεχωρίζει, καθώς με τα λόγια του συγκίνησε τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον έκανε να δακρύσει.

“Είναι μεγάλος δάσκαλος ο Πέτρος και τον θαυμάζω. Δεν είναι κωμικός ηθοποιός, είναι κωδικός ηθοποιός. Μου μεταφέρει την τέχνη του και μου την κάνει ανεξίτηλη. Κάθε φορά που ανεβαίνω στη σκηνή τον ενθυμούμαι. Έχω μέσα μου τον Καβάφη και τον Καββαδία γιατί ενθυμούμαι τον παιδικό μου φίλο. Πίσω και κάτω από τα φώτα μου διδάσκει τη σκηνή, να εξασκώ την τέχνη μου, τη φωνή μου. Του χρωστάω όλα αυτά. Στο μεταξύ, ο Πέτρος κατάφερε να τραγουδάει καλά. Αυτή είναι η πιο σημαντική ερμηνευτική στιγμή μου πάνω στη σκηνή”, ανέφερε ο γνωστός τραγουδοποιός και έπειτα του έπαιξε στην κιθάρα και του τραγούδησε το “Πόσο πολύ σ’ αγάπησα”.

Τέλος, ο Πέτρος Φιλιππίδης αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά “50-50” αναφέροντας πως δεν ήταν να παίξει ο ίδιος στη σειρά, καθώς ο ρόλος ήταν γραμμένος για άλλον ηθοποιό.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα