Φωτογραφία-ντοκουμέντο: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στο χειρουργείο λίγο πριν γεννήσει

Αλίκη Βουγιουκλάκη
Αλίκη Βουγιουκλάκη ALIKI VOUGIOUKLAKI OFFICIAL INSTAGRAM

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ανήρτησε στον Instagram λογαριασμό που έχει φτιάξει για τη μητέρα του, μια σπάνια φωτογραφία της. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στο χειρουργικό κρεβάτι, χωρίς τις αισθήσεις της, λίγο πριν την καισαρική τομή.

Μια συγκλονιστική φωτογραφία-ντοκουμέντο δημοσίευσε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στον λογαριασμό που έχει φτιάξει για την μητέρα του στο Instagram, με το όνομα alikivougiouklakiofficial.

Στο εν λόγω προφίλ, που είναι αφιερωμένο στην "εθνική σταρ" της Ελλάδας, Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Γιάννης αναρτά συχνά φωτογραφικό υλικό, που δεν έχει ξαναδεί το φως της δημοσιότητας.

ADVERTISING

Μία τέτοια σπάνια φωτογραφία από το πολύ προσωπικό οικογενειακό άλμπουμ της Αλίκης Βουγιουκλάκη, δημοσίευσε ο μονάκριβος γιος της, συγκινώντας όσους παρακολουθούν τον λογαριασμό.

Στη φωτογραφία απεικονίζεται η Αλίκη Βουγιουκλάκη χωρίς τις αισθήσεις της στο χειρουργικό κρεβάτι, λίγο πριν υποβληθεί σε καισαρική τομή για την γέννηση του Γιάννη.

Όπως γράφει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στην ανάρτηση:

"Μια φωτογραφία πραγματικό ντοκουμέντο από μια σπουδαία καλλιτέχνη που υπήρξε για μένα και μια σπουδαία Μάνα.. Η μητέρα μου στις 4 Ιουνίου του 1969 ημέρα της γέννησης μου, στο χειρουργείο λίγο πριν την επέμβαση καισαρικής τομής".

Δείτε τη φωτογραφία:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Instagram
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αδημοσίευτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της ταινίας "Η Αλίκη στο ναυτικό"

Σπάνια φωτογραφία: Όταν η Βουγιουκλάκη διασκέδαζε με τον Πλωρίτη στον Τσιτσάνη

Η κόρη μου η σοσιαλίστρια: Δείτε πώς θα ήταν η ταινία αν είχε γυριστεί με drone

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη "απέκτησε" Instagram

SHARE:

24Media Network