Φουρέιρα: Χρυσό στην Ισπανία το “Fuego”

Φουρέιρα: Χρυσό στην Ισπανία το “Fuego”

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία για τη "βασίλισσα " της ελληνικής ποπ, η οποία πλέον κάνει "sold out" συναυλίες σε χώρες της Ευρώπης.

Η Ελένη Φουρέιρα που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό με τη συμμετοχή της στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι “Fuego” εκπροσωπώντας την Κύπρο, κατάφερε άλλη μια επιτυχία, αφού το τραγούδι έγινε χρυσό στην Ισπανία.

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στα γραφεία της Sony Music International στη Μαδρίτη, όπου και έγινε η απονομή του “χρυσού δίσκου”.

Η Ελένη, εμφανώς συγκινημένη και χαρούμενη για αυτήν την σπουδαία διάκριση, ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αλλά και στο Twitter, ευχαριστώντας θερμά τους υποστηρικτές της.

Αυτήν την στιγμή η Φουρέιρα κάνει “sold out” περιοδεία σε πόλεις της Ευρώπης ενώ πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε και το νέο της τραγούδι “Caramela”.

Το “Fuego” συνεχίζει να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των ψηφιακών charts της Ευρώπης, ενώ ξεπερνά σε streams στο Spotify όλα τα τραγούδια της φετινής Eurovision , με πάνω από 25.000.000 streams.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα