Φουρέιρα: Μίλησε για τον καιρό που είπε ψέματα για την καταγωγή της

Ελένη Φουρέιρα
Ελένη Φουρέιρα INSTAGRAM

Λίγο πριν την εμφάνισή της στη σκηνή του Athens Pride, η Φουρέιρα μίλησε στις κάμερες για τα συναισθήματά της και αναφέρθηκε και στην εποχή που έκρυβε την καταγωγή της και δήλωνε ότι έχει μεξικανικές ρίζες.

Η γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Athens Pride στο Σύνταγμα, όπου μάγεψε με την εκρηκτική της παρουσία στη σκηνή της Πλατείας Συντάγματος, όπου τραγούδησε το "καυτό" Fuego, το Gypsy Woman, αλλά και το El Ritmo Psicodelico.

Λίγο πριν την εμφάνισή της, η Φουρέιρα μίλησε στις κάμερες για τα συναισθήματά της και για το ότι ταυτίζεται σε κάποια σημεία με τις έννοιες του bullying και του outing, ενώ αναφέρθηκε και στην εποχή που έκρυβε την καταγωγή της και δήλωνε ότι έχει μεξικανικές ρίζες.

Η Φουρέιρα είπε χαρακτηριστικά:

"Πολλές φορές έχω μιλήσει για τα δικαιώματα των γκέι, έχω μιλήσει για το bullying, γιατί είμαι και εγώ ένας άνθρωπος που έχω παλέψει για τα δικά μου δικαιώματα ως μετανάστης σε μία χώρα. Έτσι, ταυτίζονται λίγο οι ιστορίες μας. Η διαδικασία του outing ταυτίζεται και με το δικό μου προσωπικό outing, γιατί εγώ χρειάστηκε να κρυφτώ να πω ψέματα για να με δεχτεί μια κοινωνία."

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Athens Pride 2019: Στα χρώματα του ουράνιου τόξου η Αθήνα

Eurovision 2019: Η εκρηκτική Φουρέιρα αποθεώθηκε - Η διασκευή του Fuego από τον Σέλμερλοβ

Ελένη Φουρέιρα: "Έβγαλε μάτια" στο opening ceremony της Eurovision

SHARE:

24Media Network