“Friends” για πάντα: Η “Μόνικα” και η “Φοίβη” έκαναν reunion για χάρη της Έλεν ντε Τζενέρις

“Friends” για πάντα: Η “Μόνικα” και η “Φοίβη” έκαναν reunion για χάρη της Έλεν ντε Τζενέρις

Κάθε φορά που τα αγαπημένα "Φιλαράκια" της TV ανταμώνουν ξανά, το κοινό παραληρεί. Η πιο αγαπημένη παρουσιάστρια της Αμερικής το γνωρίζει καλά και δεν έχασε την ευκαιρία να υποδεχθεί μαζί τις Κόρτνεϊ Κοξ και Λίζα Κούντροου.

Τι κι αν πέρασαν 25 χρόνια από την πρεμιέρα των Friends; Τα τηλεοπτικά “Φιλαράκια” έχουν περάσει στο πάνθεον των πιο αγαπημένων σειρών στον πλανήτη και οι πρωταγωνιστές του συνεχίζουν να “εξαργυρώνουν” την επιτυχία μέχρι σήμερα, 15 χρόνια μετά το τέλος της σειράς. Και μπορεί όλοι οι φαν να εκλιπαρούν για ένα reunion αυτό όμως δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα, πριν ελαχίστων περιπτώσεων και αυτές πάντα… εκτός ρόλου. Γι΄ αυτό και κάθε φορά που συμβαίνει μια συνάντηση των πρωταγωνιστών, γίνεται αμέσως θέμα.

Η Έλεν ντε Τζένερις αυτό το γνωρίζει καλά. Και έχοντας ως καλεσμένη στο σόου της την Κόρτνεϊ Κοξ (Μόνικα) και μάλιστα καθισμένη σε έναν καναπέ πανομοιότυπο με αυτόν στον οποίο έπιναν επί δέκα σεζόν τον καφέ τους τα φιλαράκια στο “Central Perk”, δεν άργησε να της παρουσιάσει την έκπληξή της: Τη Λίζα Κούντροου (Φοίβη) που δεν αρνήθηκε το κάλεσμα για να στηρίξει την αγαπημένη της φίλη που παρουσίαζε το νέο ντοκιμαντέρ της “Nine Months”.

Υπό τους ήχους του μουσικού σήματος της σειράς, το κοινό έπαθε ντελίριο και οι δύο φιλενάδες έδειχναν να το απολαμβάνουν και να ανταποδίδουν την αγάπη του κόσμου.


Λεπτομέρεια: Η συνάντηση απαθανατίστηκε και σε φωτογραφικό ενσταντανέ που έμελλε να γίνει και η παρθενική ανάρτηση στο νέο λογαριασμό της Κόρτνεϊ Κοξ που μόλις ανακάλυψε τις χάρες του Instagram. Η επιτυχία ήταν φυσικά δεδομένη….

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα