Γάμος αλά ελληνικά στον Άκοβο Αρκαδίας – Δείτε τι λέει η νύφη Μαρία Μενούνος

Γάμος αλά ελληνικά στον  Άκοβο Αρκαδίας – Δείτε τι λέει η νύφη Μαρία Μενούνος
Μαρία Μενούνος

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για την αγαπημένη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια, που ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στη γενέτειρα του πατέρα της.

Όλα είναι έτοιμα για το θρησκευτικό γάμο της Μαρίας Μενούνος στον Άκοβο Ακαρδίας, που θα παντρευτεί για… δεύτερη φορά σε λίγους μήνες τον εδώ και χρόνια εκλεκτό της καρδιάς της, Κέβιν Αντεργκάρο.

Μετά το γάμο σε ζωντανή σύνδεση την Πρωτοχρονιά στο Μανχάταν, η Μαρία και ο Κέβιν αυτή τη φορά θα επισημοποιήσουν τη σχέση τους ενώπιον Θεού, συγγενών, φίλων και… συγχωριανών στον τόπο καταγωγής της.

Ήδη το χωριό ζει στους ρυθμούς του γάμου τα τελευταία 24ωρα και το γαμήλιο τραπέζι που στήθηκε στην αυλή του σχολείου του χωριού είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους καλεσμένους.

Το μενού που επιμελήθηκε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος θα έχει όπως είναι επόμενο αποκλειστικά ελληνική “γεύση”, όπως ελληνικό “χρώμα” θα έχουν και τα δώρα που θα δοθούν στους καλεσμένους.

Ο γάμος θα γίνει σε λίγη ώρα, αλλά το γλέντι έχει ήδη ξεκινήσει και οι χιλιάδες θαυμαστές και φίλοι της Μαρία Μενούνος στα social media δεν σταματούν να στέλνουν ευχές για “βίο ανθόσπαρτο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα