Γάμος Τανιμανίδη – Μπόμπα: Ούτε ο Γιώργος Λέντζας ήταν καλεσμένος στο μυστήριο

Γάμος Τανιμανίδη – Μπόμπα: Ούτε ο Γιώργος Λέντζας ήταν καλεσμένος στο μυστήριο
Ο Σάκης Τανιμανίδης, ο Γιώργος Λέντζας και ο Γιώργος Μαυρίδης σε γύρισμα της εκπομπής World Party YOUTUBE

Η εποχή του World Party φαίνεται πολύ μακρινή για τα πρώην φιλαράκια που μάλλον δεν διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις.

Λίγο πριν αναχωρήσει για την Μαδαγασκάρη, ο Γιώργος Λέντζας, που σημειωτέον γνωρίσαμε τηλεοπτικά από τη συμμετοχή στην εκπομπή “World Party” επιβεβαιώνει κάτι που μάλλον υποπτευόμασταν. Ούτε αυτό, όπως άλλωστε και ο Γιώργος Μαυρίδης, δεν έλαβε προσκλητήριο για τον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη με την Χριστίνα Μπόμπα.

Ένα γεγονός στο οποίο μπορεί να παραβρέθηκε η μισή showbiz, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, δεν υπήρχε χώρος για τους πρώην συνεργάτες του παρουσιαστή του Survivor, από την εποχή που οι τρεις τους (συν την υπόλοιπη ομάδα) γύριζαν τον κόσμο μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

«Τον συνάντησα λίγο πριν τον γάμο, τα είπαμε, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν ήμουν καλεσμένος στον γάμο» σχολιάζει στην κάμερα του Star και της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» ο παρουσιαστής του Nomads.

Δείτε το απόσπασμα:

Πριν από μερικές ημέρες και έπειτα από επίμονες ερωτήσεις των διαδικτυακών φίλων του, ο Γιώργος Μαυρίδης είχε απαντήσει λιτά και ξεκάθαρα για το λόγο για τον οποίο δεν παραβρέθηκε στο γάμο του Σάκη Τανιμανίδη: “Δεν με κάλεσε κανείς και πουθενά. Καλή συνέχεια φίλε”.

Τόσο απλά…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα