Γιώργος Μαυρίδης: Γιατί δεν πήγα στο γάμο του Σάκη Τανιμανίδη

Ο Γιώργος Μαυρίδης

Ο tattoo artist έδωσε την πιο απλή και κατηγορηματική απάντηση για το λόγο για τον οποίο δεν παραβρέθηκε στο γάμο του πρώην κολλητου και συμπαρουσιαστή του.

Ο γάμος του Σάκη Τανιμανίδη με τη Χριστίνα Μπόμπα ήταν ένα από τα γεγονότα της χρονιάς για την ελληνική (τηλεοπτική) σόου μπιζ... Και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που περίμεναν ότι το χαρμόσυνο αυτό γεγονός θα μπορούσε να αποτελέσει την αφορμή, αν όχι για επανασύνδεση, αλλά για μία αναθέρμανση έστω του παρουσιαστή με το Γιώργο Μαυρίδη.

Γιατί είναι πλέον κοινό τα τελευταία δύο χρόνια ότι οι σχέσεις των δύο πρώην συμπαρουσιαστών και κολλητών φίλων, μάλλον έχουν μπει στον "πάγο".

ADVERTISING

Κι ενώ στο γάμο του ζεύγους στη Σίφνο παρέλασε η μισή ελληνική σόου μπιζ και σύσσωμο το εγχώριο Survivor, κανείς δεν εντόπισε (όπως ήταν και αναμενόμενο) το Γιώργο Μαυρίδη.

Ο ίδιος επέλεξε να ποστάρει την ίδια ώρα μια... υποβρύχια φωτογραφία μαζί με την αγαπημένου τη σκυλίτσα.

Και λίγο αργότερα, μετά από επίμονες ερωτήσεις των διαδικτυακών φίλων του απάντηση λιτά και ξεκάθαρα για το λόγο για τον οποίο δεν παραβρέθηκε στο γάμο: "Δεν με κάλεσε κανείς και πουθενά. Καλή συνέχεια φίλε".

Τόσο απλά...

Γιώργος Μαυρίδης: Γιατί δεν πήγα στο γάμο του Σάκη Τανιμανίδη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Δείτε όλα όσα έγιναν στο γάμο τους στη Σίφνο

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Τρελό γλέντι μετά τον γάμο

SHARE:

24Media Network