Γιάννης Μπέζος: “Μερικά ριάλιτι είναι σαν πορνό”

Γιάννης Μπέζος: “Μερικά ριάλιτι είναι σαν πορνό”

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε για την μουσική εκπομπή που θα παρουσιάζει φέτος, για τους νέους ανθρώπους και για τους ηθοποιούς που έχουν κάνει αισθητικές επεμβάσεις, ενώ εξέφρασε την άποψή του για τα ριάλιτι.

Συνέντευξη στην εκπομπή “Happy Day” παραχώρησε ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος φέτος θα δοκιμαστεί σε ένα διαφορετικό ρόλο στην τηλεόραση, αφού θα παρουσιάσει τη μουσική εκπομπή “Ό,τι αγαπώ”.

“Δεν θα έλεγα ότι θα είμαι παρουσιαστής. Πιο πολύ με ενδιαφέρει να δημιουργείται ένα ζεστό κλίμα και να επικοινωνούμε κάποια τραγούδια που πιστεύω ότι πρέπει να επικοινωνηθούν, χωρίς βαρύγδουπα πράγματα και ψευτοδιανοουμενίστικα, χωρίς λαϊκισμούς. Η εκπομπή μου δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου”, είπε σχετικά με το καινούργιο του εγχείρημα ο γνωστός ηθοποιός.

“Όταν έκανα αυτή τη δουλειά, δεν την έκανα για να ξεκουραστώ. Εγώ θέλω να κουράζομαι, αυτό με ξεκουράζει. Καμιά φορά όταν μου λένε οι νέοι ότι κουράστηκαν, το θεωρώ αδιανόητο. Είναι κουρασμένοι από πριν, δεν τους κουράζει η δουλειά. Πλέον γεννιούνται κουρασμένα τα παιδιά και φταίνε οι γονείς γι’ αυτό”, πρόσθεσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, σχετικά με τους νέους ανθρώπους.

Παράλληλα, ο διάσημος ηθοποιός αναφέρθηκε στους ηθοποιούς που έχουν κάνει αισθητικές επεμβάσεις, λέγοντας πως δεν θα πήγαιναν ποτέ στον θίασό του, ενώ μιλώντας για τα ριάλιτι, είπε:Αυτά είναι πορνό. Το να χώσω κάποιους ανθρώπους κάπου σαν τα ζώα, και να αρχίσουν να κάνουν ανοησίες, δήθεν ελεύθεροι και δήθεν ότι βγάζουν τον εαυτό τους, είναι αστεία πράγματα. Αυτά είναι ένα υποκατάστατο ρωμαϊκών εκδηλώσεων”.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα