Γιάννης Στάνκογλου: “Ήμουν ένα τσογλάνι, ζω από θαύμα”

Γιάννης Στάνκογλου: “Ήμουν ένα τσογλάνι, ζω από θαύμα”
Ο Γιάννης Στάνκογλου glomex

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε για την καριέρα του, για την τρυφερή σχέση του με την Στεφανία Λυμπερακάκη, για τη δύσκολη εφηβεία του, αλλά και για την ψυχοθεραπεία.

Καλεσμένος στα “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (16/6) ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του, για τα σχέδια για το μέλλον, αλλά και για τις δύσκολες εποχές που βιώνει το ελληνικό θέατρο.

Ακόμη, ο ίδιος μίλησε για την τρυφερή σχέση που έχει με την Στεφανία Λυμπερακάκη, τη νεαρή τραγουδίστρια που μας εκπρόσωπο στη φετινή Eurovision, για τη δύσκολη εφηβεία που πέρασε και την παραβατικότητα, αλλά και την ψυχοθεραπεία που τον βοήθησε να σταθεί στα πόδια του.

“Η μητέρα της Στεφανίας με τον πατέρα μου είναι πρώτα ξαδέρφια. Δεν τη γνώριζα. Πέρσι έμαθα ότι έχει κερδίσει το ‘Voice’ στην Ολλανδία και ζήτησα να τη γνωρίσω. Η Στεφανία είναι ένα πλάσμα πολύ φρέσκο, ζωντανό, με πάθος για τη ζωή και τη μουσική”, είπε μεταξύ άλλων για την τραγουδίστρια.

Αν δε στρέψουμε τα μάτια στην παιδεία δε θα αλλάξει το πράγμα”, τόνισε ο ηθοποιός σχετικά με το bullying και την κριτική που ασκείται τη σημερινή εποχή, σε πολλούς ανθρώπους λόγω της διαφορετικότητάς τους.

Μάλιστα, σε ερώτηση για το ρόλο των γονέων σε αυτό, ο ίδιος τους χαρακτήρισε, χαριτολογώντας, ‘μάστιγα’, αναφέροντας ότι ένας γονέας “μπορεί να δώσει πολλή αγάπη στο παιδί και τελικά να το ‘πνίξει'”.

Τέλος, ο ηθοποιός μίλησε για τη δύσκολη εφηβεία που πέρασε και την παραβατική συμπεριφορά που είχε, αλλά και για την ψυχοθεραπεία που τον έσωσε από την αυτοκαταστροφική του μανία.

“Κάνω ψυχοθεραπεία από τα 23 μου. Μεγάλωσα σε μια συνοικία στον Περισσό. Έχω κάνει πολλές ακρότητες. Το ότι ζω είναι θαύμα. Είχα συμπεριφορά που ντρέπομαι να πω. Ήμουν τσογλανάκι. Το ξεπέρασα πολύ γρήγορα ευτυχώς. Αν δεν γνώριζα τους ανθρώπους που έχω στη ζωή μου δε θα ήμουν αυτός που είμαι τώρα”, δήλωσε.

Τέλος, σχετικά με την ψυχοθεραπεία που κάνει για να κατευνάσει την “αυτοκαταστροφική του μανία”, δήλωσε πως τον βοήθησε να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα