Γιώργος Γεροντιδάκης: “Θα υπάρξει εξέλιξη στα συναισθήματα του Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες”

Γιώργος Γεροντιδάκης: “Θα υπάρξει εξέλιξη στα συναισθήματα του Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες”
Γιώργος Γεροντιδάκης Glomex

Ο "Μελέτης" από την κορυφαία σειρά του ΑΝΤ1 μιλά για την προσωπική του ζωή, για τον ρόλο του, αλλά και για το τι έχουμε να περιμένουμε στα επόμενα επεισόδια.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό και μίλησε για τον ρόλο του ως Μελέτης στις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, πώς του έγινε η πρόταση να συμμετάσχει στο σίριαλ, καθώς και για το τι θα γίνει στη συνέχεια της σειράς. Επίσης μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, πότε πήρε τον πρώτο του ρόλο, καθώς και για τα μηνύματα που δέχτηκε μετά τον «φόνο» του Γιάννου. 

Για τον ρόλο και τη δημοσιότητα δήλωσε:

“Όταν ήμουν σε μικρή ηλικία είχα πάρει μέρος στη “Βέρα στο δεξί”. Έχω ζήσει την αναγνωρισιμότητα, δεν είναι κάτι καινούργιο για μένα. το καινούργια μένα είναι αυτή η πολύ όμορφη διαδρομή που γίνεται στο χωριό Διαφάνι. Μου έκαναν ένα τηλεφώνημα στα τέλη Μαΐου και έκανα μια φορά οντισιόν. Η Μελίνα μου είπε “θέλεις να κάνεις πολύ τον κακό”. Δοκιμάστηκα κατευθείαν στον ρόλο του κακού”.

Για τους καλούς και κακούς χαρακτήρες της σειράς, είπε:

“Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αδικημένος ή όχι ο Μελέτης. Καλός, κακός δεν παίζει ρόλο, έχει να κάνει με τα κίνητρα. Εγώ το λέω πάντα αυτό, στη ζωή μας είμαστε και Μελέτηδες και Γιάννοι. Είμαστε τα δύο άκρα, οπότε εγώ έχω συναντήσει πολλούς Μελέτηδες. Στην αρχή με τον φόνου του Γιάννου δεχόμουν έντονα και άγρια μηνύματα από τον κόσμο, τώρα όχι τόσο. Περισσότερο με ρωτάνε για τον τρόπο προσέγγισης του ρόλου”.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης μίλησε, επίσης, για τα συναισθήματα του “Μελέτη”, αλλά και τις εξελίξεις που θα έρθουν:

Εγώ νομίζω ότι την αγαπάει βαθιά την Πηνελόπη. Γενικά πιστεύω ότι είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει βαθιά, είτε αυτός είναι ο Δούκας είτε είναι η Πηνελόπη. Ήδη στα επεισόδια που έχω πάρει στα χέρια μου, τα οποία δεν έχετε δει ακόμα, υπάρχει εξέλιξη στο άνοιγμα των συναισθημάτων του. Σαν Μελέτης πηγαίνω ανάλογα με αυτό που θέλει το αφεντικό μου, οπότε προφανώς δεν θα συμπαθήσω τις Σταμίρενες”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα