Γκοτσόπουλος: “Η πιο δύσκολη στιγμή κάθε μέρα στη ζωή μου είναι να ξυπνήσω, γεννήθηκα πεσιμιστής”

Γκοτσόπουλος: “Η πιο δύσκολη στιγμή κάθε μέρα στη ζωή μου είναι να ξυπνήσω, γεννήθηκα πεσιμιστής”
Δημήτρης Γκοτσόπουλος glomex

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος κάθισε στον καναπέ του "Στούντιο 4" και εξήγησε γιατί κάθε του ημέρα είναι σαν "κακή Δευτέρα" και εξομολογήθηκε πως βίωνε κρίσεις πανικού λόγω της πίεσης των "Άγριων Μελισσών".

Τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο υποδέχθηκαν στο πλατό του “Στούντιο 4” της ΕΡΤ το μεσημέρι της Παρασκευής (10/02) η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Ο ηθοποιός, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες“, μοιράστηκε άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του, μίλησε για τις κρίσεις πανικού που βίωσε μετά την τεράστια επιτυχία και εκμυστηρεύτηκε πως από τη φύση του είναι μελαγχολικός.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωσή του για το ότι η πιο δύσκολη στιγμή κάθε μέρα στη ζωή του είναι να ξυπνήσει, καθώς αντιμετωπίζει όπως είπε την καθημερινότητά του πεσιμιστικά.

Η πιο δύσκολη στιγμή κάθε μέρα στη ζωή μου είναι να ξυπνήσω, ξυπνάω κάθε μέρα πολύ δύσκολα, πεσιμιστικά. Σαν να είναι κάθε μέρα κακή Δευτέρα. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Είμαι φύσει πεσιμιστής, θέσει οπτιμιστής. Έτσι έχω γεννηθεί. Και παιδί δηλαδή ήμουν πολύ μελαγχολικός”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Μιλώντας για τον τρόπο που διαχειρίστηκε τη δημοσιότητα, αφότου συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό ως Λάμπρος Σεβαστός στη δραματική σειρά “Άγριες Μέλισσες”, ο ίδιος τόνισε πως δεν επέτρεψε να παραβιαστεί ο προσωπικός του χώρος, πλην ορισμένων δημοσιευμάτων που δεν μπορούσε ούτως ή άλλως να ελέγξει, ενώ εξομολογήθηκε πως η πίεση της δημοσιότητας τον έφερε αντιμέτωπο με τις κρίσεις πανικού.

Έπαθα μία κρίση πανικού σε όλη αυτή τη διάρκεια. Ή έπρεπε να πάω σε μία συνέντευξη και δεν ένιωθα καλά, ήμουν πολύ πιεσμένος από όλα. Πήγα έκανα τη συνέντευξη στον Αρναούτογλου και μετά έπαθα κρίση πανικού από την πίεση. Είπα μετά ότι δεν θα το επιτρέψω ξανά στον εαυτό μου και ότι αν δεν μου το συγχωρέσει ένας δημοσιογράφος ας μην μου το συγχωρέσει”, δήλωσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα