GNTM 3 – Ίριδα: “Στη δοκιμασία με τον Ηρακλή ούρλιαζα γιατί πονούσα πολύ”

GNTM 3 – Ίριδα: “Στη δοκιμασία με τον Ηρακλή ούρλιαζα γιατί πονούσα πολύ”
Η Ίριδα στη Φωλιά των Κου Κου Glomex

Η Ίριδα Παπουτσή αποχώρησε από το GNTM 3. Όλα όσα δήλωσε για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι, για τον τραυματισμό στο χέρι της και την τελευταία φωτογράφιση.

Η Ίριδα Παπουτσή ήταν η κοπέλα που αποχώρησε από το GNTM 3 στο επεισόδιο της Δευτέρας (19/10), μετά τη δοκιμασία με την κινηματογραφική φωτογράφιση.

Η νεαρή χορεύτρια και μοντέλο μίλησε στη “Φωλιά των Κου Κου” για τη δοκιμασία αποχώρησης, τον τραυματισμό στο χέρι της, αλλά και τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων του Star.

Καμιά φορά είναι πιο εύκολο για εμένα να φοράω πουέντ από το να φοράω τακούνια. Επέλεξα το συγκεκριμένο στυλ γιατί ήθελα μέσα από όλο αυτό να δείξω την ταυτότητά του. Έτσι έχτισα σιγά σιγά εκείνη την εμφάνιση”, είπε για την εντυπωσιακή εμφάνισή της στο bootcamp που έκανε τους κριτές να ουρλιάξουν.

Από την Κυριακή 18/10 στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες δείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο News 24/7 το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ “Golden Dawn Girls” (Τα Κορίτσια της Χρυσής Αυγής)

“Όποτε είχαμε ελεύθερο χρόνο προσπαθούσα να χορεύω για να μου φεύγει και το άγχος από τις δοκιμασίες. Έτσι όπως χόρευα έκανα μία στήριξη κάτι που κάνω καθημερινά εδώ και 20 χρόνια και σχεδόν έσπασα το χέρι μου. Έγινε 2 ημέρες πριν το Makeover. Στη δοκιμασία της επιβράβευσης όταν χορεύαμε πονούσα πάρα πολύ αλλά δεν ήθελα να το αποδεχτώ”, είπε για τον τραυματισμό της.

Η ίδια δεν έκρυψε και το γεγονός ότι από την ημέρα που είχε αυτή την ατυχία κοιμόταν και ξυπνούσε με τη σκέψη του πονεμένου της χεριού, ενώ στη φωτογράφιση με τον Ηρακλή πονούσε τόσο πολύ που ούρλιαζε.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα