GNTM: Οι πρώτες αναρτήσεις Κάτιας και Άννας-Μαρίας μετά τον τελικό

GNTM: Οι πρώτες αναρτήσεις Κάτιας και Άννας-Μαρίας μετά τον τελικό
Στιγμιότυπο από τον τελικό του GNTM 2 Glomex

Τα δύο μοντέλα μοιράστηκαν τον τίτλο της "νικήτριας" του ριάλτι μόδας και μετά από πολύ καιρό απουσίας από τα social media δημοσίευσαν τις πρώτες αναρτήσεις τους.

Ο ανατρεπτικός τελικός του GNTM προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Οι δύο νικήτριες που αναδείχθηκαν από το ριάλτι, ύστερα από πολλές δοκιμασίες, κλάματα, τσακωμούς και γέλια “επέστρεψαν” στα social media και όπως είναι αναμενόμενο οι πρώτες τους αναρτήσεις αφορούσαν το GNTM.

Και οι δύο ευχαρίστησαν τους κριτές, την παραγωγή και τους fans που τις στήριξαν και δήλωσαν έτοιμες για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν.

Η ανάρτηση της Κάτιας

Με ρομαντική διάθεση η Κάτια Ταραμπάνκο δημοσίευσε μια φωτογραφία από τη στιγμή του τελικού συνοδευόμενη από ένα ποιητικά γραμμένο κείμενο.

«Όλα τα όμορφα κάποτε τελειώνουν» λένε… επιτρέψτε μου όμως, κάπου εδώ, διαφωνώ! Στο χέρι μας είναι, για τον Εαυτό του ο καθένας μας, του τέλους με την Καινούργια Αρχή ρομαντικό κονέ να κάνει. Αλαμπρατσέτα, στους δρόμους των ονείρων του βόλτα να τους βγάλει. Να τους αποστείλει σε έναν χορό όμορφο, μαγευτικό και γεμάτο εκπλήξεις αναπάντεχες που πινελιές θα έχουν από τις βαθιές ευχές μας και τις επιθυμίες μας τις διάφορες.

Εύχομαι Εγώ, Εσύ, Αυτός, Όλοι μας! Πάντα να καταφέρνουμε τους στόχους μας. Και αν είμαστε και τυχεροί. Και καθοδήγηση από Ανθρώπους Πετυχημένους όπως @vickykaya_ @angelosbratis @ilianapapageorgiou @skoulos έχουμε, τότε προσπάθεια μεγάλη θα χρειαστεί να ΜΗΝ τα καταφέρουμε. @elena_hristopoulou και @genevievevv αν έχεις στο πλευρό σου να είσαι ήδη προετοιμασμένος να υποδεχτείς το Όνειρο σου.

Και κλείνοντας (πρέπει κάποια στιγμή) Όλοι Εσείς που με στηρίξτε στην καρδιά μου βαθιά, είστε εκεί! @gntm2, Ευχαριστώ για τα πάντα..Για κάθε δευτερόλεπτο, για κάθε στιγμή, είσαι ό,τι καλύτερο μου έχει ποτέ συμβεί…. και είναι μόνο η Αρχή».

Η ανάρτηση της Άννας Μαρίας

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου πιο περιεκτική και σύντομη, ευχαρίστησε για τη στήριξη και δήλωσε έτοιμη για τα καλύτερα που “έρχονται”.

Ένα ταξίδι γεμάτο ένταση και εμπειρίες μόλις τελείωσε και τελείωσε πολύ όμορφα! Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και την στήριξη που μου δώσατε. Τα καλύτερα έρχονται”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα