Γωγώ Τσαμπά: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της - Έχασε 22 κιλά

Γωγώ Τσαμπά
Γωγώ Τσαμπά GLOMEX

Η Γωγώ Τσαμπά μίλησε για το ποτό και την απώλεια κιλών, ενώ σχολίασε την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Λ. Γιαγκούση και Μ. Χριστοδουλόπουλο.

Για την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της μίλησε η Γωγώ Τσαμπά, ενώ αναφέρθηκε και στο πώς έκοψε το αλκοόλ.

"Μου περισσεύανε περίπου 22 κιλά, τα οποία δεν είχα τι να τα κάνω, οπότε τα χάρισα αλλού! Μέχρι σήμερα, τόσα έχω χάσει", ανέφερε η γνωστή τραγουδίστρια, ενώ για το γεγονός ότι δεν πίνει πλέον, είπε:

ADVERTISING

"Έπινα αρκετά χρόνια στη δουλειά, αλλά επειδή δεν ήθελα να βλέπω αυτό που έβλεπα από τον εαυτό μου, το έκοψα. Είχα ένα καλό. Δεν μου φαινόταν ποτέ το ποτό, αλλά πείραζε εμένα. Το έκανα για εμένα, να νιώσω εγώ καλά".

Επίσης, με αφορμή την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Λίτσα Γιαγκούση και τον Μάχη Χριστοδουλόπουλο, η Γωγώ Τσαμπά ανέφερε σχετικά:

"Είναι το επάγγελμά μας τέτοιο, που το σωστό είναι να μην έχουμε κόντρες, γιατί μόνοι μας θα μπούμε στην κόντρα, μόνοι μας θα τα ξαναβρούμε. Άρα μη δίνουμε τροφή να μας συζητάνε. Και εμένα μου έχει τύχει να μην ξαναδουλέψω με κάποιον άνθρωπο και τελικά συναντηθήκαμε. Δεν μπορούσα να φύγω, τον πληρώσανε για να τραγουδήσει. Θα τσακιστώ, λοιπόν, και θα κάνω τη δουλειά μου κανονικά".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

SHARE:

24Media Network