Η Αντριάνα Λίμα ήθελε να γίνει καλόγρια

Η Αντριάνα Λίμα ήθελε να γίνει καλόγρια

Το μοντέλο Αντριάνα Λίμα πριν γίνει "άγγελος" της Victoria’s Secret, σκεφτόταν να γίνει καλόγρια. Δηλώνει πως έχει ακόμα την εκκλησία εντός της και πιστεύει στην ύπαρξη των εξωγήινων πολιτισμών

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο όμως, είναι αληθινό. Το σούπερ μόντελ Αντριάνα Λίμα πριν γίνει "άγγελος" της Victoria’s Secret σκεφτόταν να γίνει καλόγρια, όπως γράφει το pagesix.com.

Αυτό ίσως δικαιολογεί τη δήλωση που έκανε στο περιοδικό Ocean Drive το 35χρονο μοντέλο από την Βραζιλία, σύμφωνα με την οποία έχει πάντοτε μαζί της μία Βίβλο, την οποία και διαβάζει στα παρασκήνια πριν από κάθε σόου, ενώ είπε ότι πηγαίνει καθημερινά στην εκκλησία. Ωστόσο, όταν μιλάει πλέον για την εκκλησία, δεν αναφέρεται σε κάποιο συγκεκριμένο δόγμα.

Η Αντριάνα Λίμα ήθελε να γίνει καλόγρια
ADVERTISING

«Η εκκλησία είναι μέσα μου, διατηρώ πάντα επαφή», είπε και πρόσθεσε: «Εάν είστε συνδεδεμένοι με το θείο και έχετε πάντοτε αγνές προθέσεις σε ό,τι κάνετε, τότε έχετε την προστασία των αγγέλων. Είμαι πολύ πνευματική. Πιστεύω στη φύση, πιστεύω στην ενέργεια, πιστεύω στο πνεύμα».

Η Αντριάνα Λίμα μεγάλωσε ως ευσεβής Ρωμαιοκαθολική και πήγαινε στην εκκλησία κάθε Κυριακή, πριν γίνει διάσημη από την προώθηση εσωρούχων. Και παρά την επιτυχία της δεν έχει εγκαταλείψει την πίστη της, ειδικά όταν πρόκειται για άλλες κοσμικές μορφές ύπαρξης.

«Δεν τους φαντάζομαι όπως, να έρχονται σε μένα ή ότι έρχονται να απαγάγουν ανθρώπους», εξήγησε η Λίμα για την πίστη που έχει στην ύπαρξη εξωγήινων. «Φαντάζομαι ότι ίσως μοιάζουν με μας, αλλά με υψηλότερη νοημοσύνη και μεγαλύτερη σύνδεση με το σύμπαν», είπε.

SHARE:

24Media Network