Η Dua Lipa έλαβε και επίσημα την αλβανική υπηκοότητα – “Νιώθω πολύ περήφανη”

Η Dua Lipa έλαβε και επίσημα την αλβανική υπηκοότητα – “Νιώθω πολύ περήφανη”
Dua Lipa Instagram@dualipa

Για τη διάδοση της φήμης των Αλβανών διεθνώς μέσω της μουσικής της επαινέθηκε η Βρετανίδα αλβανικής καταγωγής super star, Dua Lipa, η οποία έλαβε και επίσημα την αλβανική υπηκοότητα.

Αλβανίδα υπήκοος είναι και επίσημα από την Κυριακή (27/11) η διεθνής σταρ της pop μουσικής Dua Lipa, καθώς σε μία επίσημη τελετή η Βρετανίδα αλβανικής καταγωγής τραγουδίστρια, έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της, έλαβε την αλβανική υπηκοότητα.

Ο πρόεδρος της Αλβανίας Bajram Begaj τίμησε τη Dua Lipa για τη συνεισφορά της στη διάδοση της φήμης των Αλβανών διεθνώς μέσω της μουσικής της, ενώ η τελετή έλαβε χώρα ενόψει της 110ης επετείου της ανεξαρτησίας της Αλβανίας από την Οθωμανική αυτοκρατορία.

“Θα είμαι Αλβανίδα και με χαρτιά”, είπε η Lipa πριν δώσει τον όρκο της υπηκοότητας στο δημαρχείο των Τιράνων.

“Χαίρομαι που δίνω στη μία και μοναδική Dua Lipa την αλβανική υπηκοότητα”, είπε ο Bajram Begaj. “Μας έχει κάνει περήφανους με την καριέρα της παγκοσμίως και τη συμμετοχή της σε σημαντικούς κοινωνικούς σκοπούς”, πρόσθεσε.

Στην ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία παλαιότερα επικρίθηκε έντονα για την ανάρτησή της στα social media σχετικά με τη “Μεγάλη Αλβανία”, μοιράστηκε στιγμές από την επίσημη τελετή, ευχαριστώντας τον πρόεδρο και τον Bajram Begaj και τον Δήμαρχο των Τιράνων Erion Veliaj γράφοντας στα αλβανικά “ευχαριστώ, νιώθω πολύ υπερήφανη”.

Η ανάρτηση της Dua Lipa:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα