Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκαλύπτει γιατί διέγραψε φωτογραφίες της από το Instagram

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκαλύπτει γιατί διέγραψε φωτογραφίες της από το Instagram
Ιωάννα Μαλέσκου Instagram (imaleskou)

Καλεσμένη στην εκπομπή dot το μεσμέρι του Σαββάτου ήταν η Ιωάννα Μαλέσκου. Η όμορφη παρουσιάστρια αποκάλυψε μεταξύ άλλων τον λόγο για τον οποίο έσβησε πολλές φωτογραφίες από το Instagram πριν έρθει στην Αθήνα.

Στην εκπομπή dot με τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η Ιωάννα Μαλέσκου.

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια αποκάλυψε για πρώτη φορά το λόγο για τον οποίο έσβησε από το Instagram πριν έρθει στην Αθήνα, πολλές από τις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει, κάποιες εκ των οποίων ιδιαίτερα σέξι.

“Ο λόγος που κατέβασα τις φωτογραφίες δεν είναι επειδή κάποιος μου υπέδειξε να τις κατεβάσω. Ήταν γιατί εγώ άρχισα να αλλάζω και να μπαίνω σε μια άλλη σφαίρα. Μια νέα ζωή και μια νέα διαφορετική συνθήκη. Οπότε εγώ έκρινα, πως πρέπει να κάνω ένα restart ως άνθρωπος. Όχι γιατί κάποιος μου είπε κοριτσάκι μου πρέπει να τις σβήσεις. Αλίμονο”, ανέφερε η παρουσιάστρια.

“Δηλαδή ήμουν ακόμη σε μια φάση της ζωής μου, που είχαν φύγει άνθρωποι από τη ζωή μου και εγώ εξακολουθούσα να έχω, αγνοώντας πόσο καιρό πίσω, φωτογραφίες μαζί τους. Δεν μου έκανε κάτι κακό, αλλά δεν υπήρχαν αυτά τα σημεία. Μπήκα σε διαδικασία και μέσα μου και γενικά στο τι δίνω στον κόσμο. Γιατί το προφίλ μου στα social media είναι ανοικτό. Με αποτέλεσμα ο καθένας να μπορεί να δει κάτι και πιθανώς, κάτι που εγώ αγνοώ. Επειδή δεν αφιέρωνα χρόνο να φιλτράρω πράγματα”, κατέληξε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα