Η Κάρα Ντελεβίν ήθελε να γίνει ταξιτζής

Κάρα Ντελεβίν
Κάρα Ντελεβίν ANDY KROPA/INVISION/AP

Το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός μίλησε στο Marie Claire και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι παλιά ήθελε να γίνει οδηγός ταξί.

Είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στον κλάδο της μόδας.

Πρόκειται για την Κάρα Ντελεβίν, η οποία «χτίζει» επίσης ένα ισχυρό όνομα στη βιομηχανία του κινηματογράφου.

Η νεαρή ηθοποιός και μοντέλο μίλησε με ειλικρίνεια στο τεύχος Ιουνίου του Marie Claire, σχετικά με τις μελλοντικές της φιλοδοξίες, αποκαλύπτοντας ότι όταν ήταν μικρότερη ήθελε να γίνει οδηγός ταξί.

Μάλιστα το 26χρονο μοντέλο είπε ότι σε περίπτωση που η ζωή της γίνει ταινία θα ήθελε να την υποδυθεί η 22χρονη ηθοποιός Κλόι Γκρέις Μορέτζ.

Παρά το γεγονός ότι έχει μία από τις πλέον αξιοζήλευτες καριέρες στο χώρο της μόδας η Κάρα αποκάλυψε ότι δεν ήταν αυτό το όνειρό της μεγαλώνοντας.

Μιλώντας στο περιοδικό αποκάλυψε ότι «ήθελα πραγματικά να γίνω ταξιτζής, επειδή σκεφτόμουν ότι είχαν την καλύτερη δουλειά, ήταν σε θέση να επιλέξουν τους ανθρώπους, να μιλήσουν μαζί τους και να τους μεταφέρουν εκεί που θέλουν να πάνε». «Είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και δεν τους εκτιμούμε αρκετά», δήλωσε.

Η Κάρα έχοντας πλέον μία λαμπρή καριέρα στη μόδα και τον κινηματογράφο δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι σε περίπτωση που η ζωή της γίνει ταινία θα ήθελε ως πρωταγωνίστρια την Κλόι Γκρέις Μορέτζ. «Όταν την γνώρισα είπα: "Είσαι κυριολεκτικά σαν εμένα. Θα έπρεπε μια μέρα να παίξουμε τις αδελφές". Είναι μεγάλη ηθοποιός», δήλωσε η 26χρονη.

Πηγή: 

ΑΠΕ_ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κάρα Ντελεβίν: Με ενοχλεί που ο κόσμος θεωρεί ότι είμαι ομοφυλόφιλη

SHARE:

24Media Network