Η Κένταλ Τζένερ έλιωσε τα χιόνια με το καυτό της μπικίνι

Η Κένταλ Τζένερ έλιωσε τα χιόνια με το καυτό της μπικίνι
Kendall Jenner Joel C Ryan/Invision/AP

Δεν είναι τυχαία το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο. Η Κένταλ Τζένερ φορά μπικίνι στα χιόνια κι ανάβει φωτιές στα social media.

Όταν ανήκεις στον… “οίκο των Καρντάσιαν”, ακόμη κι αν το επίθετό σου είναι Τζένερ, δεν έχεις άλλη επιλογή από το να βρίσκεις προκλητικά και θεαματικά concept για να συντηρείς τον… οικογενειακό μύθο στα social media. Πόσο μάλλον όταν τυγχάνει να έχεις ανακηρυχθεί και το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο για το 2018, όπως η Κένταλ Τζένερ.

Το πανέμορφο μοντέλο και μικρότερη αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν ετοιμάζεται να υποδεχθεί το 2019 σε ένα χιονισμένο χειμερινό θέρετρο. Επειδή όμως όλα είναι θέμα στυλ, επέλεξε να φορέσει ένα τεράστιο γούνινο καπέλο και ένα μικροσκοπικό ροζ μπικίνι, προκειμένου να στείλει τις ευχές της στους αμέτρητους φίλους και ακολούθους της στα social media.

Η ανάρτησή της, όπως γίνεται σχεδόν πάντα, έγινε viral και “talk of the town”, αφού κάθε ευγενική προσφορά την Κένταλ να επιδείξει το καλλίγραμμο σώμα της είναι πάντα καλοδεχούμενη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα