Η Κιάρα Μαρκέζη αποχαιρετά τον παππού της, Άκη Τσοχατζόπουλο

Η Κιάρα Μαρκέζη αποχαιρετά τον παππού της, Άκη Τσοχατζόπουλο
Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, Κιάρα Μαρκέζη Instagram

Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες που μοιράστηκε η εντυπωσιακή influencer από την παιδική της ηλικία.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια και οι στενοί συγγενείς του Άκη Τσοχατζόπουλου, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης (26/8) πέθανε από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 82 ετών, έπειτα από πολλά προβλήματα που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια με την υγεία του.

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της χώρας έστειλε τα θερμά του συλληπητήρια στους οικείους του, ενώ ένα από τα μέλη του στενού του οικογενειακού κύκλου που θέλησε να αποχαιρετήσει και δημόσια τον πολιτικό ήταν και η εγγονή του, Κιάρα Μαρκέζη.

Αναρτώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δυο σπάνιες φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία, στις οποίες απεικονίζεται να ποζάρει στο πλευρό του παππού της, το μοντέλο και influencer εξέφρασε δημόσια την αγάπη της στο πρόσωπό του, συνοδεύοντας τις φωτογραφίες με μια λευκή καρδιά και τη λέξη “forever”.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος με την εγγονή του Κιάρα Μαρκέζη Instagram

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος με την εγγονή του Κιάρα Μαρκέζη Instagram

Η Κιάρα είναι κόρη του επιχειρηματία Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου (γιος του Άκη από την πρώτη του γυναίκα, Γκουντρούν) και της γνωστής φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο show μόδας του ΣΚΑΪ, My Style Rocks.

Η Κιάρα είχε μιλήσει ανοιχτά για το bullying που δέχτηκε στο σχολείο εξαιτίας του επιθέτου της, κάτι που την έκανε να κρατήσει το επίθετο της μητέρας της, ενώ σε συνέντευξή της είχε εκφραστεί με πολύ θερμά λόγια για τον πολυαγαπημένο της παππού.

“Αγαπώ πολύ τον παππού μου και τον συμβουλεύομαι σε κάθε μου βήμα. Με στηρίζει ψυχολογικά και ξέρω ότι θέλει μόνο το καλό μου. Είναι πάντα δίπλα μου, ό,τι κι αν γίνει”, είχε πει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα