Η κόρη του Γιούαν ΜακΓκρέγκορ είναι μοντέλο του Playboy και λέει μ@@κα τον πατέρα της

Η κόρη του Γιούαν ΜακΓκρέγκορ είναι μοντέλο του Playboy και λέει μ@@κα τον πατέρα της

H Clara είναι η μεγαλύτερη κόρη του Γιούαν ΜακΓκρέγκορ - Μάλιστα ρέει ελληνικό αίμα στις φλέβες της καθώς η μητέρα της, Ήβη Μαυράκη είναι ελληνικής καταγωγής.

Τη λένε Clara McGregor, είναι 22 ετών, μοντέλο, κόρη του πασίγνωστου ηθοποιού Ewan McGregor και μεταξύ άλλων, έχει συνεργαστεί και με το Playboy.

Επίσης, έχει εν μέρει και “ελληνικό αίμα” μιας και είναι κόρη της Ήβη Μαυράκη, της σχεδιάστριας μόδας και σκηνογράφου που έχει ελληνική και εβραϊκή καταγωγή.

Η Μαυράκη παντρεύτηκε τον McGregor το 1995, με τον οποίο γνωρίστηκε στα παρασκήνια της βρετανικής τηλεοπτικής σειράς Kavanagh QC. Απέκτησαν δυο κόρες, την Κλάρα (1996) και την Έσθερ Ρόουζ (2001). Τον Απρίλιο του 2006 το ζευγάρι υιοθέτησε ένα παιδί, τον Jamiyan, το οποίο γεννήθηκε στην Μογγολία το 2001 ενώ το καλοκαίρι του 2011 υιοθέτησαν ένα κορίτσι.

Ο McGregor χώρισε τη Μαυράκη μετά από 22 χρόνια γάμου για τα “μάτια” της 34χρονης Mary Elizabeth Winstead. Τώρα, η Clara που βρισκόταν σε διακοπές με τη μητέρα και την αδερφή της, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της μητέρας της γράφοντας: “Κυρίες και κύριοι, από εδώ η μητέρα μου. Τα 50 είναι τα νέα 30”.

 

Χρήστης του διαδικτύου τη συμβούλευσε να την… κρατήσει μακριά από τους συντρόφους της, με την 22χρονη να απαντά, “την κρατάω μακριά από τον μ…κα που άφησε τη θεά που έχω για μητέρα”.

 

Πέρυσι, επιτέθηκε online στη Mary Elizabeth Winstead αποκαλώντας τη “σκουπίδι” για να ανακαλέσει στη συνέχεια. “Θα αγαπώ πάντα τον πατέρα μου, ελπίζω να είναι καλά”, πρόσθετε.

Το ζευγάρι πάντως συνεχίζει τη δικαστική αντιμαχία για τα χρήματα που δίνει ο ηθοποιός για την ανατροφή των παιδιών, καθώς παρότι ανέλαβε οικειοθελώς τη διατροφή τους, η πρώην σύζυγός του αξιώνει περισσότερα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα