Η Ματθίλδη Μαγγίρα μας “έκαψε” το μυαλό: Το σύμπαν, το άλφα ένα και οι γύρω γήινοι

Η Ματθίλδη Μαγγίρα μας “έκαψε” το μυαλό: Το σύμπαν, το άλφα ένα και οι γύρω γήινοι

Η Ματθίλδη Μαγγίρα έχει πολύ συγκεκριμένες απόψεις για τη ζωή και το σύμπαν! Τις εξέφρασε στη "Φωλιά των Κου Κου", μιλώντας για το άπειρο, το μοιραίο, αλλά και την κόρη της.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα είναι γνωστή για την έντονη προσωπικότητά της και τον εκκεντρικό χαρακτήρα της. Πρόσφατα, έδωσε συνέντευξη στη Φωτεινή Ψυχίδου και την εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου”, σε έναν πολύ όμορφο χώρο κάτω από την Ακρόπολη.

Ακούγοντας και παρακολουθώντας τη συνέντευξη, δυσκολευτήκαμε να κατανοήσουμε όλα όσα είπε, αλλά και να ακολουθήσουμε τον ειρμό της σκέψης της. Σε πολλές ερωτήσεις που της έγιναν, η Ματθίλδη έδωσε πολύ ενδιαφέρουσες και, κυρίως, απρόσμενες απαντήσεις.

Ανέφερε, μεταξύ άλλων: Το σύμπαν είναι άπειρο, τα μαθηματικά είναι άπειρα, μπορεί κι εμείς να είμαστε άπειροι!”, ενώ μίλησε για τις ανησυχίες που τη συνοδεύουν από παιδί λέγοντας: Από πολύ μικρή με ενδιέφερε η έννοια της ελευθερίας. Από 7 χρονών δεν μπορούσα να κοιμηθώ γιατί σκεφτόμουν ότι δεν είμαι ελεύθερη. Γεννήθηκα σε ένα σπίτι με ηλεκτρικό ρεύμα, με ψυγείο, με πλυντήριο και δεν έχω ζήσει αλλιώς για να δω τι μου αρέσει, να το επιλέξω και μετά να είμαι ελεύθερη”.

Είπε, ακόμη, πως στην Ελλάδα δεν είμαστε πίσω καθώς “έχουμε μία γλώσσα η οποία είναι τετρασυπόστατη” και το εξήγησε ως εξής: “Δηλαδή, το άλφα είναι και το 1 (ένα), είναι και το άλφα (Α), μπορεί να είναι και διαβήτης που χαράζει μια αρχή.” Την ρώτησαν, επίσης, για το αν πιστεύει στην εξωγήινη ζωή και απάντησε: “Μπορεί να υπάρχουν εξωγήινοι, εσωγήινοι ή γύρω – γύρω γήινοι, μπορεί να είναι ό,τι θέλουν. Δεν ξέρω.”

Μίλησε, τέλος, για την κόρη της, η οποία σπουδάζει στη Νέα Υόρκη και είναι YouTuber, για τη σχέση τους, για το ότι θέλει και η ίδια να γίνει YouTuber και για τον σύζυγό της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα