Η Μπέλα Χαντίντ σε πορεία αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη

Η Μπέλα Χαντίντ σε πορεία αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη
Instagram (bellahadid)

Η Μπέλα Χαντίντ βγήκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης και διαδήλωσε υπέρ της Παλαιστίνης, ανεμίζοντας μία παλαιστινιακή σημαία.

Σε πορεία αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό λαό βρέθηκε το διάσημο μοντέλο Μπέλα Χαντίντ, η οποία διαδήλωσε με πλήθος κόσμου στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Όπως φαίνεται και σε βίντεο που ανήρτησε στο Instagram, το μοντέλο, που έχει καταγωγή από την Παλαιστίνη, κρατούσε πλακάτ, αλλά και μία μεγάλη παλαιστινιακή σημαία.

Νωρίτερα, η Μπέλα Χαντίντ είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram της ημέρας του γάμου των παππούδων της σημειώνοντας ότι “βγήκαν από τα σπίτια τους στην Παλαιστίνη το 1948, που έγιναν πρόσφυγες στη Συρία, στη συνέχεια στον Λίβανο και μετά στην Τυνησία. Αγαπώ την οικογένειά μου, λατρεύω την κληρονομιά μου, αγαπώ την Παλαιστίνη. Θα σταθώ δυνατά για να κρατήσουν την ελπίδα τους για μια καλύτερη γη στην καρδιά μου. Ένας καλύτερος κόσμος για τους ανθρώπους μας και τους ανθρώπους γύρω τους. Δεν μπορούν ποτέ να σβήσουν την ιστορία μας. Η ιστορία είναι ιστορία!”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα