Η 'συγγνώμη' του Τζόνι Ντεπ για το 'κακόγουστο' αστείο περί δολοφονίας Τραμπ

Η 'συγγνώμη' του Τζόνι Ντεπ για το 'κακόγουστο' αστείο περί δολοφονίας Τραμπ

Πώς δικαιολόγησε ο διάσημο ηθοποιός τη δήλωση που έκανε, σε φεστιβάλ της Βρετανίας. "Λυπηρή" και "ανησυχητική" τη χαρακτήρισε ο Λευκός Οίκος

Ο Τζόνι Ντεπ ζήτησε συγγνώμη για ένα αστείο που έκανε για τη δολοφονία του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, αναγνωρίζοντας ότι ήταν «κακόγουστο».

Ο ηθοποιός διερωτήθηκε στο περιθώριο ενός φεστιβάλ στο Γκλάστονμπερι πόσος καιρός έχει περάσει αφότου ένας ηθοποιός σκότωσε έναν Αμερικανό πρόεδρο.

Το σχόλιό του αυτό προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις από υποστηρικτές του Τραμπ, ενώ ο Λευκός Οίκος περιέγραψε τη δήλωση του ηθοποιού με τα επίθετα «λυπηρή» και «ανησυχητική».

«Ο πρόεδρος Τραμπ έχει καταδικάσει τη βία σε όλες τις μορφές της και είναι λυπηρό το ότι άλλοι, όπως ο Τζόνι Ντεπ, δεν μιμούνται το παράδειγμά του», τονίζεται σε ανακοίνωση της προεδρίας των ΗΠΑ. «Ελπίζουμε ότι ορισμένοι από τους συναδέλφους του κ. Ντεπ θα τοποθετηθούν δημόσια εναντίον της ρητορικής αυτού του είδους εξίσου σθεναρά όπως εάν τα σχόλια αυτά στρέφονταν εναντίον ενός εκλεγμένου αξιωματούχου των Δημοκρατικών».

Ο Ντεπ σημείωσε ότι οι δηλώσεις του δεν είχαν κακόβουλο σκοπό. «Ζητάω συγγνώμη για το αποτυχημένο αστείο που έκανα με κακόγουστο τρόπο, για τον πρόεδρο Τραμπ», ανέφερε ο 54χρονος ηθοποιός.

«Δεν βγήκε όπως θα ήθελα, δεν είχα κακόβουλες προθέσεις. Προσπαθούσα απλώς να διασκεδάσω τον κόσμο, όχι να βλάψω τον οποιονδήποτε».

(Φωτογραφία: Grant Pollard/Invision/AP)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τραμπ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

O Τζόνι Ντεπ προκαλεί ζητώντας τη δολοφονία του Ντόναλντ Τραμπ

SHARE: