Ηλιάννα Παπαγεωργίου – Snik: Το στόρι στο Instagram που δείχνει επανασύνδεση

Ηλιάννα Παπαγεωργίου – Snik: Το στόρι στο Instagram που δείχνει επανασύνδεση
Ηλιάνα Παπαγεωργίου - SNIK Instagram

Ένα στόρι του Snik στο Instagram έκανε πολλούς να σκεφτούν ότι δεν έχει γραφτεί ακόμα η τελευταία σελίδα της σχέσης του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik υπήρξαν αναμφίβολα ένα από τα πιο διάσημα και δημοφιλή ζευγάρια της σόουμπιζ. Η είδηση στα τέλη Απριλίου ότι επέλεξαν να πάρουν χωριστούς δρόμους είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των media, με τους ίδιους να μη θέλουν να κάνουν το οποιοδήποτε σχόλιο για την κρίση που πέρασε η σχέση τους. Η συνέχεια ήταν η Ηλιάνα να φύγει από το σπίτι τους στη Νέα Πεντέλη και να πάει σε δικό της. Ακολούθησε το unfollow και η διαγραφή των κοινών φωτογραφιών τους στο Instagram από τον Snik, και το δημόσιο ευχαριστώ εκείνης στην τελευταία εκπομπή του Pop up.

Δεν φαίνεται ωστόσο να έχει γραφτεί ακόμα η τελευταία σελίδα της ιστορίας τους: Όπως έχει γίνει γνωστό, αυτές τις μέρες ο Snik βρίσκεται στη Μύκονο. Το ίδιο και η Ηλιάνα καθώς εκεί ζει μόνιμα η αδερφή της μαζί με την οικογένειά της. Και όπως όλα δείχνουν, το νησί των ανέμων τους έφερε και πάλι κοντά, ή τουλάχιστον στο ίδιο εστιατόριο.

Ειδικότερα, το βράδυ της Δευτέρας, ο διάσημος τράπερ ανέβασε ένα στόρι στο Instagram από το εστιατόριο του διάσημου σεφ, Νουσρέτ. Στην ανάρτηση αυτή, όπου προβάλλει την μπριζόλα που παρήγγειλε, φαίνεται για λίγο ένα γυναικείο χέρι που φορά ένα χρυσό δαχτυλίδι με πράσινη πέτρα.

Followers της Ηλιάνας Παπαγεωργίου αναγνώρισαν το εν λόγω δαχτυλίδι σε μια ανάρτηση που είχε κάνει στο παρελθόν το διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια στον δικό της λογαριασμό στο Instagram…

Το στόρι του Snik:

Instagram / @snikthehustla

Η ανάρτηση της Ηλιάνας:

Instagram / @ilianapapageorgiou

Δεν είναι γνωστό εάν πρόκειται για μια απλή σύμπτωση ή αν το στόρι ‘πρόδωσε” την επανασύνδεση του ζευγαριού. Το σίγουρο είναι ότι εάν υπάρχει επανασύνδεση, Ηλιάνα και Snik θα το αποκαλύψουν οι ίδιοι όταν νιώσουν ότι είναι η κατάλληλη στιγμή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα