Ηλίας Ψινάκης: Η υπόσχεση στον Τόλη Βοσκόπουλο – Την έκανε πράξη στην κηδεία του

Ηλίας Ψινάκης: Η υπόσχεση στον Τόλη Βοσκόπουλο – Την έκανε πράξη στην κηδεία του
Ο Ηλίας Ψινάκης PAPADAKIS PRESS

Ο Ηλίας Ψινάκης παρευρέθηκε στην κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου και τήρησε την υπόσχεση που του είχε δώσει όταν ήταν νέοι. Η αποκάλυψη του διαλόγου τους.

Μια υπόσχεση που είχε δώσει στον Τόλη Βοσκόπουλο όσο ήταν νέοι, τήρησε ο Ηλίας Ψινάκης την Τετάρτη (21/07), όταν παρευρέθηκε στην κηδεία του αγαπημένου τραγουδιστή.

Η κηδεία του “πρίγκιπα” του λαϊκού τραγουδιού τελέστηκε σε κλίμα συγκίνησης στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, με πλήθος καλλιτεχνών και θαυμαστών του, που θέλησαν να πουν το “τελευταίο αντίο”.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο διάσημος μάνατζερ στον χώρο του θεάματος, ο οποίος διατηρούσε μια στενή και μακρά φιλία με τον εκλιπόντα.

Ο Ηλίας Ψινάκης φόρεσε λευκά ρούχα στην κηδεία του τραγουδιστή, καθώς ήταν κάτι που είχαν συζητήσει παλαιότερα οι δυο τους, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος προ ημερών.

Ο Ηλίας Ψινάκης PAPADAKIS PRESS


Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Ψινάκης είχε κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όταν έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Τόλη Βοσκόπουλου.

Είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από τον γάμο του με την Άντζελα Γκερέκου και είχε γράψει:

Καλό ταξίδι Τόλη μου. Σ’ ευχαριστώ για όσα περάσαμε μαζί τόσες δεκαετίες. Ήσουν πάντα ένας gentleman, ειλικρινής, γενναιόδωρος ,μάγκας και πολύ καλός μου φίλος!!! Ένα βράδυ στις καμπάνες όταν ήμασταν νέοι είχαμε πει γελώντας: “Όποιος πεθάνει πρώτος απ’ τους δυο μας, ο άλλος θα έρθει με άσπρα στην κηδεία”. Η φωτό είναι από τον Αύγουστο του 1996 στην Κέρκυρα στο γάμο του Τόλη και της Άντζελας που είχα πάει με τον Σάκη…”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα