Ιωάννα Τούνη: Λιποθύμησε κατά τη διάρκεια πτήσης και περιέγραψε τη δυσάρεστη εμπειρία της

Ιωάννα Τούνη: Λιποθύμησε κατά τη διάρκεια πτήσης και περιέγραψε τη δυσάρεστη εμπειρία της
Ιωάννα Τούνη [email protected]

Μία μικρή περιπέτεια στον αέρα είχε η Ιωάννα Τούνη κατά τη διάρκεια της επιστροφής της στη Θεσσαλονίκη. Όσα δήλωσε η influencer.

Αρκετά δυσάρεστο ήταν το αεροπορικό ταξίδι της επιστροφής από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη για την Ιωάννα Τούνη, η οποία μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πως είχε ένα λιποθυμικό επεισόδιο.

Η διάσημη instagrammer διανύει ήδη τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγους μήνες θα υποδεχθεί στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και συχνά ταξιδεύει στην Αθήνα. Ωστόσο, κατά την επιστροφή της στη Θεσσαλονίκη, που αποτελεί άλλωστε και τη βάση της η ίδια αλλά και οι υπόλοιποι επιβάτες του αεροσκάφους δεν πέρασαν πολύ καλά.

“Παιδιά σήμερα έχω βγει off δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Έχω βγάλει τα φίλτρα για να δεις τι συμβαίνει στη μούρη μου.. είχα πτήση. Λιποθύμησα και έκανα εμετό στην πτήση, Χριστούλη μου, δεν πέρασαν καλά ούτε οι διπλανοί μου ούτε εγώ, ήρθα σπίτι, πήρα βιταμίνες, σίδηρους κλπ για να συνέλθω και πάω δουλειά”, ενημέρωσε τους ακόλουθούς της η Ιωάνναν Τούνη.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα