Ιωάννα Τούνη: “Μην μπαίνετε στην κλειδαρότρυπά μου”

Ιωάννα Τούνη: “Μην μπαίνετε στην κλειδαρότρυπά μου”
Ιωάννα Τούνη Δημήτρης Αλεξάνδρου [email protected]

Η Ιωάννα Τούνη παίρνει θέση και απαντά στον φημολογούμενο χωρισμό της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. "Θα σας πω ό,τι θέλω, όταν το θέλω", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ξανά στα φώτα της δημοσιότητας βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η προσωπική ζωή της Ιωάννας Τούνη, αυτή τη φορά όχι για ευχάριστο λόγο, καθώς πολλά δημοσίευματα θέλουν εκείνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Μετά την αποκάλυψη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως οι δυο τους πια δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο Instagram και οι αναφορές από τα ονόματά τους στις κοινές τους φωτογραφίες έχουν αφαιρεθεί, η γνωστή influencer μετά από μερικές ώρες απουσίας από την πλατφόρμα, επέστρεψε απαντώντας για τον φημολογούμενο χωρισμό της με το γνωστό μοντέλο.

“Γεια σας τι κάνετε, εγώ δεν είμαι πολύ καλά στην υγεία μου από χθες το πρωί, όπως είπα σε προηγούμενο στόρι μου. Τώρα λίγο συνήλθα είμαι λίγο καλύτερα, είμαι σπίτι όλη μέρα, προσπαθώ να συνέλθω”, δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε: “Σχετικά με τα άπειρα πράγματα και άπειρα δημοσιεύματα που γράφονται τις τελευταίες ημέρες, εβδομάδες, μήνες, δεν ξέρω για πάντα.. θα σας ό,τι θέλω, όταν θέλω, όπως κάνω πάντα. Οπότε, μην μπαίνετε στην κλειδαρότρυπά μου, δεν σας απασχολεί τίποτα“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα