Ιωάννης Παπαζήσης για #MeToo: “Συγγνώμη, ήξερα πράγματα και δεν έκανα τίποτα”

Ιωάννης Παπαζήσης για #MeToo: “Συγγνώμη, ήξερα πράγματα και δεν έκανα τίποτα”
Ο Ιωάννης Παπαζήσης glomex

Ο ηθοποιός Ιωάννης Παπαζήσης μίλησε για το κίνημα #MeToo στον χώρο του θεάτρου, ενώ θέλησε να ζητήσει συγγνώμη, καθώς γνώριζε για περιστατικά κακοποίησης και δεν έκανε τίποτα.

Συνέντευξη στην εκπομπή “Alpha Παντού” παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης (17/08) ο Ιωάννης Παπαζήσης. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κίνημα #MeToo, το οποίο ξέσπασε στη χώρα μας πριν λίγους μήνες και στον χώρο του θεάτρου, ενώ θέλησε να ζητήσει συγγνώμη, καθώς ήξερε για κάποια περιστατικά κακοποίησης και δεν έκανε τίποτα.

“Δεν σοκαρίστηκα, ήταν κοινό μυστικό.. Έτσι έπρεπε να γίνει κι έτσι έγινε. Μία φορά έχω τοποθετηθεί σ’ αυτό και το μόνο που είχα πει είναι συγγνώμη, γιατί ήξερα αυτά τα πράγματα, όχι λεπτομέρειες, ενώ σε κάποια έπεσα από τα σύννεφα, και δεν έκανα τίποτα..”, είπε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης Παπαζήσης.

“Εμένα με απασχολεί το τι κερδίσαμε από όλο αυτό. Δεν έχει τόσο μεγάλη αξία το είναι μας και η δική μας ζωή, αν δεν είναι καλά η ζωή του διπλανού μας. Κάποια πράγματα, σαφέστατα, δεν ξέρω αν συγχωρούνται, αλλά ξεχνιούνται, ενώ κάποια άλλα δεν ξεχνιούνται. Από κάποιον άνθρωπο, από τον οποίο εγώ μέσα μου δεν θα μπορούσα να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία ως άνθρωπος, ως πατέρας και ως καλλιτέχνης, δεν θα δούλευα μαζί του”, συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Δείτε το εν λόγω απόσπασμα στο 8ο λεπτό του παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα