Ηρακλής Τσουζίνοβ: Όλα τα video-clip στα οποία έχει παίξει το φαβορί του GNTM 3

Ηρακλής Τσουζίνοβ: Όλα τα video-clip στα οποία έχει παίξει το φαβορί του GNTM 3
Ηρακλής Τσουζίνοβ Youtube / Star Tv

Ο 20χρονος Ηρακλής έχει ήδη ξεχωρίσει στο GNTM 3 και πολλοί τον θεωρούν το φετινό φαβορί. Οι συνεργασίες του με Ειρήνη Παπαδοπούλου, Ελένη Φουρέιρα και Alcatrash.

Εντυπωσιακά είναι τα αγόρια που μπήκαν, για πρώτη φορά φέτος, στο σπίτι του GNTM 3, με τον Ηρακλή Τσουζίνοβ να αποτελεί ένα από τα μοντέλα που έκαναν αίσθηση από την πρώτη στιγμή.

Ο 20χρονος Ηρακλής, με καταγωγή από τη Ρωσία και τη Νέα Γουινέα, ενθουσίασε τους κριτές στις οντισιόν και στα bootcamp, ενώ έχει ήδη “κλέψει” τις καρδιές των τηλεθεατών και των κοριτσιών του παιχνιδιού.

Ο νεαρός παίκτης ασχολείται με το modelling τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ διατηρεί σχέση με την 21χρονη Αγγελική Κατρή, που είναι χορεύτρια και την οποία, μάλιστα, είχαμε δει στο πρώτο trailer του GNTM 3.

Πέρα από την ενασχόλησή του με τη μόδα, ο Ηρακλής έχει συμμετάσχει και σε αρκετά video-clip γνωστών καλλιτεχνών, όπως στο τραγούδι “Χαλάλι” της Ειρήνης Παπαδοπούλου, όπου τον βλέπουμε στα πλάνα να φοράει ένα ένα φλοράλ πουκάμισο και να χορεύει ή να συνομιλεί με κάποιον.

Ο Ηρακλής έχει συνεργαστεί, επίσης, με την Ελένη Φουρέιρα, καθώς συμμετείχε στο video-clip του πολύ γνωστού τραγουδιού “Sirens” της διάσημης τραγουδίστριας με τον Snoop Dogg και τον Kaan, που έγινε τεράστια επιτυχία.

Ο 20χρονος παίκτης, μάλιστα, έχει πρωταγωνιστήσει στο video-clip του τραγουδιού “Σα Να Σ’ Αγαπάω” του συγκροτήματος Alcatrash.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα