Ο Jared Leto γύρισε από την έρημο και ανακάλυψε τον κορονοϊό

Ο Jared Leto γύρισε από την έρημο και ανακάλυψε τον κορονοϊό
Jared Leto AP

Ο Jared Leto έμεινε στην έρημο 12 μέρες, χωρίς κινητό και ίντερνετ προκειμένου να διαλογιστεί. Όταν αποφάσισε να γυρίσει στον πολιτισμό είχαν όλα αλλάξει.

Ο Jared Leto αναγκάστηκε να προσγειωθεί απότομα στην πραγματικότητα. Έχοντας παραμείνει 12 ημέρες στην έρημο, είχε χάσει κάθε επαφή με τον έξω κόσμο, αφού δεν είχε ούτε κινητό αλλά ούτε και πρόσβαση στο ίντερνετ.

Ο 48χρονος τραγουδιστής και ηθοποιός, μετά από 12 ημέρες διαλογισμού, γύρισε σε έναν κόσμο διαφορετικό από αυτόν που άφησε. 

Όπως μοιράστηκε μέσω Twitter

“Ουάου. Πριν από 12 ημέρες ξεκίνησα έναν ήρεμο διαλογισμό στην έρημο. Ήμασταν εντελώς απομονωμένοι. Χωρίς κινητό, χωρίς επαφές. Δεν είχαμε ιδέα τι συνέβαινε στον έξω κόσμο.

Χθες επέστρεψα σε έναν κόσμο εντελώς διαφορετικό. Έναν κόσμο αλλαγμένο για πάντα. Απίστευτο, τουλάχιστον. Λαμβάνω μηνύματα τώρα από φίλους και οικογένεια από παντού στον κόσμο και ενημερώνομαι για το τι συμβαίνει.

Ελπίζω εσείς και οι δικοί σας να είστε καλά. Στέλνω θετική ενέργεια σε όλους. Μείνετε μέσα. Μείνετε ασφαλείς”, έκλεισε ο Jared. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα