Καίτη Φίνου: Θύμα απάτης η ηθοποιός - "Άδειασαν" τον τραπεζικό της λογαριασμό

Καίτη Φίνου
Καίτη Φίνου FACEBOOK

Η Καίτη Φίνου έπεσε θύμα ηλεκτρονικής απάτης, όταν επιτήδειοι "άδειασαν" τον τραπεζικό της λογαριασμό. Τι αποκάλυψε η ηθοποιός για το ποσό που της αφαιρέθηκε.

Η Καίτη Φίνου αποκάλυψε πως έπεσε θύμα απάτης από επιτήδειους που "άδειασαν" τον τραπεζικό της λογαριασμό. Το ποσό δεν ήταν ευτυχώς πολύ μεγάλο, όμως ήταν τα χρήματα με τα οποία η ηθοποιός θα περνούσε την εβδομάδα της.

"Και που να μη μου έπεφτε και το φλουρί. Εγώ δεν είχα ποτέ μου τραπεζικές κάρτες. Έβγαλα λόγω κορονοϊού και δεν ήξερα τι συμβαίνει, δεν είχα διαβάσει τα e-mail.

Χθες μου βάλανε στον λογαριασμό κάποια λεφτά και μέσα σε λίγα λεπτά πριν προλάβω να ανοίξω το κινητό μου, αυτά τα χρήματα είχαν εξαφανιστεί. Δεν ήταν μεγάλο το ποσό αλλά ήταν τα χρήματα με τα οποία θα περνούσα την εβδομάδα μου.

Θα κάνω αμφισβήτηση της συναλλαγής, αλλά πρέπει να περάσουν 48 ώρες. Επικοινώνησα και μέσα από τα social media και κατάλαβα πως πολλοί την έχουν πατήσει και πολλοί με βγάλανε και χαζή, γιατί εγώ δεν ήξερα ότι έχουν αντιγράψει την ιστοσελίδα της τράπεζας.

Δε θα το άνοιγα αν δεν έγραφε πως ήταν η τρίτη ειδοποίηση και πως η χρεωστική μου κάρτα τέθηκε σε αναστολή. Πήγα στην τράπεζα χθες. Δεν τα ήξερα, τα έμαθα. Ξέρουν που χτυπάνε".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

SHARE:

24Media Network