Καίτη Γαρμπή: “Αν είχα δουλειά βραδινή, δε θα πήγαινα στο House of Fame”

Καίτη Γαρμπή: “Αν είχα δουλειά βραδινή, δε θα πήγαινα στο House of Fame”
Η Καίτη Γαρμπή στο "House of Fame" Glomex

Η Καίτη Γαρμπή μίλησε για τα επαγγελματικά της βήματα, αλλά και για την συμμετοχή της στο "House of fame", αποκαλύπτοντας γιατί δέχτηκε να κάτσει στη θέση του κριτή.

Καλεσμένη στο “Καλό Μεσημεράκι” βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (12/5) η Καίτη Γαρμπή. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για τα επαγγελματικά της βήματα, αλλά και για την συμμετοχή της ως κριτής στο “House of fame“, τονίζοντας πως οι συνθήκες της πανδημίας την έκαναν να πει το “ναι” στο μουσικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

“Αν είχα δουλειά βραδινή και δούλευα Παρασκευές και Σάββατα, δε θα το αποφάσιζα να πάω στο House of Fame. Σίγουρα κάθε φορά που πρέπει να μιλήσω διαλέγω προσεκτικά τα λόγια μου γιατί δεν θέλω να κακοκαρδίσω κανένα παιδί. Αν ακούσουν λόγια ενθαρρυντικά από τους κριτές θα είναι μόνο συν. Η αλήθεια λέγεται με πολλούς τρόπους διαλέγω να την πω με ωραίο τρόπο”, τόνισε.

Ενώ συνέχισε: “Τα παιδιά αυτά έχουν την ηλικία του παιδιού μου, δεν θα ήθελα κάποιος να είναι με το ‘δάχτυλο έτσι’ και να πληγώσει τον Δημήτρη. Χτες μπήκα στο σπίτι και είδα όλα τα παιδιά. Ξέρουμε ότι τα παιδιά αυτά είναι σε εξέλιξη. Η παραγωγή δεν πήρε έτοιμους τραγουδιστές. Εγώ βαθμολογώ αυτό που ακούω από το ένα live στο άλλο”, είπε η τραγουδίστρια.

Δείτε το εν λόγω απόσπασμα στο 2ο λεπτό του βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα