Η Καίτη Γαρμπή αποκάλυψε το νέο της επάγγελμα

Η Καίτη Γαρμπή αποκάλυψε το νέο της επάγγελμα

Όπως αποκάλυψε η γνωστή τραγουδίστρια, πρόκειται να ανοίξει ένα κανάλι στο Youtube, όπου η ίδια θα έχει ρόλο ψυχολόγου, αφού είναι κάτι που την ενδιαφέρει πολύ. Πρώτος "ασθενής" ο Νίκος Μουτσινάς.

Η γνωστή τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά “Για την παρέα” και με όμορφη διάθεση μίλησαν για διάφορα θέματα, ένα εκ των οποίων ήταν και η απόφασή της να ασχοληθεί ενεργά με το Youtube.

Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια, πρόκειται να ανοίξει ένα κανάλι στο Youtube, όπου η ίδια θα έχει ρόλο ψυχολόγου, αφού είναι κάτι που την ενδιαφέρει πολύ.

Είπε χαρακτηριστικά: “Γίνεται για να έχω πιο πολλή επαφή με τον κόσμο. Ενδιαφέρομαι πολύ γι’ αυτό. Εξάλλου και στο καμαρίνι μου αυτό κάνω, κάνω την ψυχολόγο. Δεν με ενδιαφέρουν οι δημόσιες σχέσεις, με ενδιαφέρουν οι σχέσεις ψυχής”.

Όπως είπε, πολλοί είναι εκείνοι που την επισκέπτονται στο καμαρίνι της και ξεκινούν να της μιλούν για διάφορα θέματα που μπορεί να αντιμετωπίζουν και να μοιράζονται πράγματα μαζί της.

Η ίδια, μάλιστα, δήλωσε ότι είναι πολύ καλή ακροατής, ενώ αποκάλυψε πως ο Νίκος Μουτσινάς πρόκειται να είναι ο πρώτος “ασθενής” στης στο νέο επαγγελματικό της βήμα, το οποίο θα ξεκινήσει άμεσα.

Η διαδικτυακή εκπομπή θα ονομάζεται “Πείτε το στην Καίτη”, ενώ η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι έχει επισκεφθεί και η ίδια ψυχολόγο, ξεκινώντας από τα 16 της χρόνια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα